Byhus i centrala Penne - allt i bra skick och till ett bra pris

Byhus i centrala Penne. Ett 2-våningshus, varsamt restaurerat med traditionella funktioner bibehållna och ett källarplan. Beläget i hjärtat av den historiska stadskärnan inom en kort promenad från lokala butiker, skolor och alla faciliteter. I bra skick. Mycket bra hyrpotential. Bör ses! Kontakta oss för att köpa hus i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea
80 m2 + 35 m2
Rumsbeskrivning
Bottenvåningen består av ett stort, öppet vardagsrum med ett separat modernt kök, ett sovrum med plats för dubbelsäng och ett badrum.

Bakdörrarna öppnar mot en täckt terrass om 7 m2 merd nordvästiligt läge och med härlig utsikt mot Gran Sasso bergstoppar.

Den övre våningen nås genom en intern marmortrappa och består av 2 sovrum, ett sovrum med en egen övertäckt terrass om 7 m2 och ett sovrum med eget bad/duschrum.

Även ett källarplan om 35 m2 med förråd.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum, varav ett ensuite.

Byggnad

Byggnadstyp
Byhus 2-plan med källarplan
Uppvärmning
Enskild uppvärmning
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Byhus i centrala Penne. Ett 2-våningshus, varsamt restaurerat med traditionella funktioner bibehållna och ett källarplan. Beläget i hjärtat av den historiska stadskärnan inom en kort promenad från lokala butiker, skolor och alla faciliteter.
I bra skick.

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt: 550 Euro/år.
Samfällighetsavgift: 35 Euro/mån.
Sopskatt: 130 Euro/år.

Närområde

Allmänt
Penne är en livlig stad och centrum för en kommun av 12.000 invånare. Med en veckomarknaden och sin egen evenemangskalender under sommarmånaderna, har Penne blivit ett turistmål. Det är 30 km till Pescara och den internationella flygplatsen och det finns en regelbunden busstrafik, så besökare är inte beroende av privata transport. Penne är belägen mitt emellan stränderna vid Adriatiska havet och foten av Apenninerna, så en hel del aktiviteter är tillgängliga i närheten som skidåkning vintertid och vattensporter sommartid nere vid kusten.
Närservice
30 min till stranden.
30 min till skidort.
30 min till Pescara flygplats.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Penne
Abruzzo

Pris:
120 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
80 m2
Biarea:
35 m2
Ref.nr
CLAPA158

Dela

Till toppen