Renoverat Townhouse i vackra Vasto med terrass och havsutsikt

Renoverat Townhouse i vackra Vasto med terrass och fantastisk havsutsikt. Huset är på 3 våningar, varje våning har en boarea om 35 m2. Huset är redo för att bara flytta in i. Det finns också en gemensam gård om ca 90 m2 och parkeringsplats. Beläget på den sydligaste delen av Abruzzokusten, är staden Vasto ett viktigt turistmål, känt för sin färgglada historia, stora kulinariska tradition och framför allt det vackra havet. Kontakta oss för att köpa hus i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 2 sovrum
Boarea
105 m2
Rumsbeskrivning
Bottenvåningen: Entré, hall, ett sovrum och ett badrum.
Andra våningen: Ett vardagsrum med kök och med tillgång till balkong, samt ett badrum.
Tredje våningen: Ett sovrum och terrass om ca. 10 m2 med hisnande utsikt över Adriatiska havet.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 3 plan
Uppvärmning
El
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Renoverat Townhouse i vackra Vasto med terrass och fantastisk havsutsikt. Huset är på 3 våningar, varje våning har en boarea om 35 m2. Huset är redo för att bara flytta in i. Det finns också en gemensam gård om ca 90 m2 och parkeringsplats. Beläget på den sydligaste delen av Abruzzokusten, är staden Vasto ett viktigt turistmål, känt för sin färgglada historia, stora kulinariska tradition och framför allt det vackra havet.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 40 m2
Typ: Byggnadsyta
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.

Närområde

Allmänt
Vasto är en en forntida Adriatisk stad som ligger på en kulle som sluttar mot kusten och erbjuder en fantastisk utsikt. Vasto erbjuder en rikedom av konst och arkitektur, en fantastisk kust med den berömda klippiga udden Punta d'Erce (eller Aderci), vackra sträckor av gyllene sand eller småsten och kristallklart vatten. På restaurangerna serveras äkta mat och viner som kommer från inlandet inklusive den internationellt kända "brodetto vastese". På sommaren hålls många kulturella evenemang och Vasto Marina blir en livlig sommarstad.

Staden är indelad i två huvudområden: Vasto stad och Vasto Marina. Vasto stad är belägen på en kulle ca. 150 m över havet. Från panoramautsiktpunkten öster om stadens centrum ser man Vasto Marina och den berömda halvmåneformade viken i Adriatiska havet. Vasto är en romersk stad och det finns mer än 40 000 invånare i kommunen.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Vasto, Chieti
Abruzzo

Pris:
139 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
105 m2
Tomtarea:
40 m2
Ref.nr
CCHALA616

Dela

Till toppen