Stor modern 4:a om 110 m2 med stor terrass och fin havsutsikt

Stor modern 4-rumslägenhet om 110 m2 med stor terrass om hela 115 m2 i Città Sant'Angelo, i provinsen Pescara, Abruzzo. En terrass med unik utsikt över havet. Città Sant'Angelo är en medeltida stad som erbjuder all service. Högkvalitativa material som parkettgolv, golvvärmesystem, skjutglasdörrar, larmsystem, jacuzzi i ett av badrummen m.m. Tillhörande källarförråd och garage om ca 75 m2. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
4 rum
Boarea
95 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheten består av entré och hall, ett stort vardagsrum med kök, tre sovrum, walk-in closet, två badrum, varav ett med jazuzzi och en terrass om hela 115 m2.
Kök
Kök med matplats.
Badrum
Två badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
5 av 5, hiss finns ej
Allmänt
Stor modern 4-rumslägenhet om 110 m2 med stor terrass om hela 115 m2 i Città Sant'Angelo, i provinsen Pescara, Abruzzo. En terrass med unik utsikt över havet. Città Sant'Angelo är en medeltida stad som erbjuder all service. Högkvalitativa material som parkettgolv, golvvärmesystem, skjutglasdörrar, larmsystem, jacuzzi i ett av badrummen m.m. Tillhörande källarförråd och garage om ca 75 m2.

Byggnad

Byggnadstyp
5-planshus med garage och källare
Uppvärmning
El
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas lackerad aluminium

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Città Sant'Angelo är placerad på en kulle med utsikt över Saline floddal och endast 19 km från Pescara. Bland dess dominerande landmärken är utan tvekan kyrkan St Michael, medan centrum kännetecknas av 1700-tals tegelhus.
Kommunikation
Stranden: 10 km.
Bergen: 34 km.
Pescara flygplats: 20 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Città Sant'Angelo
Abruzzo

Pris:
315 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
95 m2
Ref.nr
CCHALA332

Dela

Till toppen