2-rumslägenhet i vackra Montesilvano nära stranden

2-rumslägenhet i vackra Montesilvano nära stranden. På 4:e våningen med hiss. Denna lägenhet har en stor terrass. Privat inhägnad parkeringsplats. Nära till restauranger, butiker och alla typer av tjänster. Stranden ligger inom gångavstånd. Till ett fantastiskt lågt pris och till en bråkdel av vad motsvarande lägenhet skulle kosta i Marche och Toscana. Endast 10 minuters körtid till Pescara flygplats. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
2 rum
Boarea
45 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheten består av ett vardagsrum med matsalsdel och med öppet kök, ett sovrum och ett badrum, samt stor terrass.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
4 av 5, hiss finns
Allmänt
2-rumslägenhet i vackra Montesilvano nära stranden. På 4:e våningen med hiss. Denna lägenhet har en stor terrass. Privat inhägnad parkeringsplats. Nära till restauranger, butiker och alla typer av tjänster. Stranden ligger inom gångavstånd. Till ett fantastiskt lågt pris och till en bråkdel av vad motsvarande lägenhet skulle kosta i Marche och Toscana. Endast 10 minuters körtid till Pescara flygplats.

Byggnad

Byggnadstyp
5-planshus
Uppvärmning
El
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Montesilvano är en modern strandort. Sandstränder med restauranger, barer och kaféer kantar stranden. En flack strandpromenaden sträcker sig milsvida i varje riktning med en bilfri cykelväg vid havet och utanför. Färsk fisk är tillgänglig dagligen från fiskehamnen (utanför högsäsong) tillsammans med marknader som säljer närproducerad mat och varor av allehanda slag.

Om du vill utforska ytterligare, ta en bil inåt landet till kullarna och sedan de berömda Gran Sassobergen och Majella nationalpark. Spektakulära för deras djurliv, landskap och romersk arkeologi - på vintern är det möjligt att köra upp i bergen och åka skidor inom en timmes resa.
Kommunikation
Pescara flygplats: 10 min. körtid och 11 km.
Stranden: 10 meter.
Affärer och restauranger: Gångavstånd.
Nära buss- och tågstation.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Montesilvano
Abruzzo

Pris:
98 000 EUR
Antal rum:
2
Boarea:
45 m2
Ref.nr
CCHALA454

Dela

Till toppen