Nybyggda 3-rumslägenheter och ett fåtal kvar i Martinsicuro Lido

Nybyggda 3-rumslägenheter och ett fåtal kvar i ett lägenhetskomplex i Martinsicuro Lido i provinsen Teramo, Abruzzo, Endast 150 meter til stranden. Två lägenheter kvar till försäljning på andr våningen med stora terrasser. Borare om 75 m2. Förberedd för installation av kök, luftkonditionering, centraldammsugare och parabol. Byggnaden är helt inhägnad och tillträde genom en elektronisk grind. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
2 rum
Boarea
50 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheten består av ett vardagsrum med matplats och kök, ett sovrum och ett badrum, samt terrass.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
2 av 4, hiss finns
Allmänt
Nybyggda 3-rumslägenheter och ett fåtal kvar i ett lägenhetskomplex i Martinsicuro Lido i provinsen Teramo, Abruzzo, Endast 150 meter til stranden. Två lägenheter kvar till försäljning på andr våningen med stora terrasser. Borare om 75 m2. Förberedd för installation av kök, luftkonditionering, centraldammsugare och parabol. Byggnaden är helt inhägnad och tillträde genom en elektronisk grind

Byggnad

Byggnadstyp
5-planshus
Byggnadsår
2015
Uppvärmning
El
Ventilation
Förberett för A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas lackerad aluminium

Närområde

Allmänt
Martinsicuro, en stad med cirka 17 500 inv. Det moderna Martinsicuro Lido är en väletablerad badort, en av de mest populära orterna i Abruzzo, med en stor strand och med finkornig sand.

Martinsicuro ligger på den norra gränsen av Abruzzo, några få km från en viktig hamn, San Benedetto del Tront. Martinsicuro är inte bara betyder sol och nöje, men också historia, kultur och tradition. I närheten finns det massor av städer med konst, gamla stadskärnor rik på historia med bevarade fantastiska monument från olika epoker.
Kommunikation
150 meter till stranden, affärer och restauranger.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Martinsicuro Lido
Abruzzo

Pris:
150 000 EUR
Antal rum:
2
Boarea:
50 m2
Ref.nr
CCHALA438

Dela

Till toppen