Rymlig etagevåning 3:a med tre terrasser och fin havsutsikt

Rymlig etagevåning 3:a om 80 m2 med hela tre terrasser och havsutsikt belägen i efterfrågade San Vito Chietino. I en byggnad med bara tre lägenheter och belägen på andra och tredje våningen av tre våningar. Lägenheten består av på nedre våningen: Entré, stort vardagsrum med terrass, litet fullt utrustat kök, Master bedroom och badrum med dusch. En intern spiraltrappa leder upp till vindsvåningen med ett sovrum, ett badrum och två terrasser med utsikt över havet. Den vackra stranden i San Vito är bara 900 meter bort. Säljs fullt lägenhet är fullt möblerad och med tvättmaskin, diskmaskin och TV. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
80 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheten består av på nedre våningen: Entré, stort vardagsrum med terrass, litet fullt utrustat kök, Master bedroom och badrum med dusch. En intern spiraltrappa leder upp till vindsvåningen med ett sovrum, ett badrum och två terrasser med utsikt över havet.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två inredda delvis kaklade badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
2-3 av 3, hiss finns ej
Allmänt
Rymlig etagevåning 3:a om 80 m2 med hela tre terrasser och havsutsikt belägen i efterfrågade San Vito Chietino. I en byggnad med bara tre lägenheter och belägen på andra och tredje våningen av tre våningar. Lägenheten består av på nedre våningen: Entré, stort vardagsrum med terrass, litet fullt utrustat kök, Master bedroom och badrum med dusch. En intern spiraltrappa leder upp till vindsvåningen med ett sovrum, ett badrum och två terrasser med utsikt över havet. Den vackra stranden i San Vito är bara 900 meter bort. Säljs fullt lägenhet är fullt möblerad och med tvättmaskin, diskmaskin och TV.

Byggnad

Byggnadstyp
3-planshus
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Närområde

Allmänt
Den första omnämnandet av San Vito Chietino är vid tidpunkten för den romerska republiken. Romarna var först att använda hamnen för att hantera sin maritima kommersiell trafik med Orienten. Hamnen övergavs gradvis medan livet i den lilla byn flyttades inåt landet till en befäst by, som av hänsyn till säkerheten försågs med ett slott, idag ruiner som fortfarande går att beskåda. Dokument har hittats som benämner att slottet var under kontroll av San Giovanni in Venere munkar.

Romarna var först att använda hamnen för att hantera sina maritima kommersiell trafik med Orienten imperiet, men senare på dagen har de omprövat platsen omvandla byn i en viktig och strategisk fristad för sina fartyg.

Tiden gick och hamnen gradvis överges medan livet i den lilla byn flyttas inåt landet till en befäst by, som av hänsyn till säkerheten försågs med ett slott, som ruiner kan fortfarande ses i dag en gång i stan. Dokument hittade rapporter slottet för att vara under kontroll av San Giovanni in Venere munkar.

Idag är San Vito Chietino en charmig stad av "Riviera Frentana" och en viktig turistort i Abruzzo. San Vito Chietino är belägen på en stenig kulle som sträcker sig ner till havet. San Vito Chietino erbjuder en 180 ° graders utsikt över Adriatiska havet. San Vito Chietino gränser inkludera den lilla byn Sant'Apollinare, en av de vackraste byarna i provinsen Chieti.
Kommunikation
Stranden: 900 meter.
Bergen: 52 km.
Pescara flygplats: 47 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

San Vito Chietino
Abruzzo

Pris:
165 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
80 m2
Ref.nr
CCHALA552

Dela

Till toppen