Helrenoverad takvåning 3:a i palats i vackra San Vito Chietino

Helrenoverad takvåning 3:a i historiskt palats på 4:e våningen. Boarea om ca 110 m2. Lägenheten består av: Entré och hall, kök att installera, vardagsrum med venetiansk balkong med havsutsikt, två sovrum och två inredda badrum. Hela palatset och denna lägenheten har återställts för ungefär fyra år sedan till en hög standard med bibehållen rustik karaktär. San Vito är en fantastisk kuststad där alla bekvämligheter finns och stränderna har blå flagg. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
110 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheten består av: Entré och hall, kök att installera, vardagsrum med venetiansk balkong med havsutsikt, två sovrum och två inredda badrum. Hela palatset och denna lägenheten har återställts för ungefär fyra år sedan till en hög standard med bibehållen rustik karaktär.
Kök
Kök att installera med VA och elanslutningar framdragna.
Badrum
Två inredda delvis kaklade badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
4 av 4, hiss finns ej
Allmänt
Helrenoverad takvåning 3:a i historiskt palats på 4:e våningen. Boarea om ca 110 m2. Lägenheten består av: Entré och hall, kök att installera, vardagsrum med venetiansk balkong med havsutsikt, två sovrum och två inredda badrum. Hela palatset och denna lägenheten har återställts för ungefär fyra år sedan till en hög standard med bibehållen rustik karaktär. San Vito är en fantastisk kuststad där alla bekvämligheter finns och stränderna har blå flagg.

Byggnad

Byggnadstyp
Palats i 4 plan
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Närområde

Allmänt
Den första omnämnandet av San Vito Chietino är vid tidpunkten för den romerska republiken. Romarna var först att använda hamnen för att hantera sin maritima kommersiell trafik med Orienten. Hamnen övergavs gradvis medan livet i den lilla byn flyttades inåt landet till en befäst by, som av hänsyn till säkerheten försågs med ett slott, idag ruiner som fortfarande går att beskåda. Dokument har hittats som benämner att slottet var under kontroll av San Giovanni in Venere munkar.

Romarna var först att använda hamnen för att hantera sina maritima kommersiell trafik med Orienten imperiet, men senare på dagen har de omprövat platsen omvandla byn i en viktig och strategisk fristad för sina fartyg.

Tiden gick och hamnen gradvis överges medan livet i den lilla byn flyttas inåt landet till en befäst by, som av hänsyn till säkerheten försågs med ett slott, som ruiner kan fortfarande ses i dag en gång i stan. Dokument hittade rapporter slottet för att vara under kontroll av San Giovanni in Venere munkar.

Idag är San Vito Chietino en charmig stad av "Riviera Frentana" och en viktig turistort i Abruzzo. San Vito Chietino är belägen på en stenig kulle som sträcker sig ner till havet. San Vito Chietino erbjuder en 180 ° graders utsikt över Adriatiska havet. San Vito Chietino gränser inkludera den lilla byn Sant'Apollinare, en av de vackraste byarna i provinsen Chieti.
Kommunikation
Stranden: 2 km.
Bergen: 52 km.
Pescara flygplats: 47 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

San Vito Chietino
Abruzzo

Pris:
140 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
110 m2
Ref.nr
CCHALA550

Dela

Till toppen