Helrenoverat stort palats i Penne möjligt som B&B el. Guesthouse

Helrenoverat stort palats i Penne historiska centrum. Ett vackert restaurerat hus på tre plan hus vid en lugn vacker piazzetta beläget i hjärtat av den historiska stadskärnan med alla dess barer, restauranger och affärer inom gångavstånd. Restaureringen har utförts med stor omsorg för att bevara alla de ursprungliga detaljerna och med installation av nya moderna badrum och kök. Boarea om hela 320 m2. Den nuvarande fasaden går tillbaka till 1850-talet, men delar av byggnaden är mycket äldre än så och de omfattande matsalarna med sina tegelvalv är förmodligen medeltida. Alla rum i huset bortsett från köken och badrummen har höga välvda tak putsade och målade för maximal ljus. Den historiska byggnaden är på 3 våningar med andra och tredje våningen för boende. Potential för användning som ett B&B, boutiquehotell eller konstnärskollektiv. Full dokumentation kan levereras för alla stadier av renoveringsprocessen som avslutades i slutet av år 2015. Smakfullt inrett palats i en eklektisk blandning av antik och modern stil. Används för närvarade som privatbostad, men kan enkelt konverteras om. Kontakta oss för att köpa hus i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
8 rum varav 5 till 8 sovrum
Boarea + Biarea
300 m2 + 130 m2
Rumsbeskrivning
Bottenvåningen består av tre matsalar om cirka 130 m2, idag som förråd, med välvda tegeltak. Den nuvarande bodelen om cirka 300 m2 arrangerad idag enligt följande: Andra våningen med två sovrum och en öppen planlösning med ett nyinrett full utrustat kök med matplats, öppen spis och ett stort badrum nås från den stora entréhallen . En imponerande trappa med klassiskt järnräcke som flankeras av två pelare som leder upp till tredje våningen. Tredje våningen med tre sovrum, ett Master bedroom med badrum, ett stort vardagsrum, ett tredje badrum, nyinrett fullt utrustat kök med matplats, matsal och vardagsrum.
Kök
Två fullt utrustade kök med matplatser.
Badrum
Fyra badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Palats i 3 plan
Byggnadsår
1850
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts och sten
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Helrenoverat stort palats i Penne historiska centrum. Ett vackert restaurerat hus på tre plan hus vid en lugn vacker piazzetta beläget i hjärtat av den historiska stadskärnan med alla dess barer, restauranger och affärer inom gångavstånd. Restaureringen har utförts med stor omsorg för att bevara alla de ursprungliga detaljerna och med installation av nya moderna badrum och kök. Boarea om hela 300 m2 och biarea om 130 m2. Den nuvarande fasaden går tillbaka till 1850-talet, men delar av byggnaden är mycket äldre än så och de omfattande matsalarna med sina tegelvalv är förmodligen medeltida. Alla rum i huset bortsett från köken och badrummen har höga välvda tak putsade och målade för maximal ljus. Den historiska byggnaden är på 3 våningar med andra och tredje våningen för boende. Potential för användning som ett B&B, boutiquehotell eller konstnärskollektiv. Full dokumentation kan levereras för alla stadier av renoveringsprocessen som avslutades i slutet av år 2015. Smakfullt inrett palats i en eklektisk blandning av antik och modern stil. Används för närvarade som privatbostad, men kan enkelt konverteras om.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 40 m2
Typ: Byggnadsyta
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Penne är en livlig stad och centrum för en kommun av 12.000 invånare. Med en veckomarknaden och sin egen evenemangskalender under sommarmånaderna, har Penne blivit ett turistmål. Det är 30 km till Pescara och den internationella flygplatsen och det finns en regelbunden busstrafik, så besökare är inte beroende av privata transport. Penne är belägen mitt emellan stränderna vid Adriatiska havet och foten av Apenninerna, så en hel del aktiviteter är tillgängliga i närheten som skidåkning vintertid och vattensporter sommartid nere vid kusten.
Kommunikation
Det finns daglig buss till Rom. Pescara med dess internationella flygplats ligger 30 kilometer bort, eller 45 minuter med bil eller buss.
32 km till stranden i Montesilvano.
15 km till bergen.
30 km till skidort.
27 km till Pescara flygplats.
Närservice
Penne är ett blomstrande samhälle med en väl utbyggd service och aktiviteter året om.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Penne
Abruzzo

Pris:
320 000 EUR
Antal rum:
8
Boarea:
300 m2
Biarea:
130 m2
Tomtarea:
40 m2
Ref.nr
CCHALA506

Dela

Till toppen