Helrenoverat Townhouse i den historiska delen av Bomba

Helrenoverat Townhouse i den historiska delen av Bomba med översikt över sjön och bergen. Huset är på tre plan och består av: Bottenvåningen med stort förråd utvändig trappa som leder till andra våningen med vardagsrum, kök, litet badrum, balkong. Tredje våningen med en studio, terrass om ca 15 m2, sovrum, badrum. Överst vinden med synliga takbjälkar, och möjligt att inreda ett sovrum med plats för dubbelsäng. Huset har renoverats med mycket bra byggmaterial. Bomba är en vacker stad med två barer, postkontor, litet snabbköp, bageri. Under sommaren håller en offentlig pool öppet. Cirka 25 minuter till stranden och 35 minuter till närmsta skidort. Kontakta oss för att köpa hus i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 2 till 3 sovrum
Boarea + Biarea
95 m2 + 10 m2
Rumsbeskrivning
Bottenvåningen med stort förråd utvändig trappa som leder till andra våningen med vardagsrum, kök, litet badrum, balkong. Tredje våningen med en studio, terrass om ca 15 m2, sovrum, badrum. Överst vinden med synliga takbjälkar, och ett sovrum med plats för dubbelsäng.
Kök
Mindre kök med matplats.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 3 plan
Uppvärmning
Direkt El
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts och sten
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Helrenoverat Townhouse i den historiska delen av Bomba med översikt över sjön och bergen. Huset är på tre plan och består av: Bottenvåningen med stort förråd utvändig trappa som leder till andra våningen med vardagsrum, kök, litet badrum, balkong. Tredje våningen med en studio, terrass om ca 15 m2, sovrum, badrum. Överst vinden med synliga takbjälkar, och möjligt att inreda ett sovrum med dubbelsäng. Huset har renoverats med mycket bra byggmaterial. Bomba är en vacker stad med två barer, postkontor, litet snabbköp, bageri. Under sommaren håller en offentlig pool öppet. Cirka 25 minuter till stranden och 35 minuter till närmsta skidort.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 40 m2
Typ: Byggnadsyta
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Bomba är en trevlig liten stad i ett grönskande landskap av skog och berg. Tillgång till Adriatiska havet och dess sandstränder är bara en 40 minuters bilresa bort på en mycket bra väg. Endast 45 min. till skidort.
Kommunikation
Cirka 25 minuters bilfärd till stranden, 45-50 min till skidorterna och 55 minuter till flygplatsen i Pescara.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Bomba, Chieti
Abruzzo

Pris:
65 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
95 m2
Biarea:
10 m2
Tomtarea:
40 m2
Ref.nr
CCHALA521

Dela

Till toppen