Charmigt byhus kallad "Casa Maggiore" bara få km från kusten

Charmigt byhus kallad "Casa Maggiore", del av huset med 2 våningar av de tre våningar med terrass i Lanciano. Belägen i en historisk byggnad i hjärtat av en vacker gammal stad, bara några kilometer från Adriatiska havet. Nyligen restaurerad med bibehållen rustik interiör. Terrass med sommarkök om 15 m2 och fin utsikt över hustaken i Gamla sta'n. Mycket charm och atmosfär till lågt pris. Kontakta oss för att köpa hus i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 2 sovrum
Boarea
75 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerat renoverat byhus i tre plan och detta är del av byhuset på plan 2 och 3 med egen tillhörande terrass bestående av:

Entrén öppnar mot en hall som leder till den rymliga och ljusa öppen planlösning- vardagserumet och matsalen. Det finns ett kök och ett badrum och en stor terrass. Från entréhallen trappor som leder till den tredje våningen med två sovrum och ett badrum.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Byhus 3-plan
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Charmigt byhus kallad "Casa Maggiore", del av huset med 2 våningar av de tre våningar med terrass i Lanciano. Belägen i en historisk byggnad i hjärtat av en vacker gammal stad, bara några kilometer från Adriatiska havet. Nyligen restaurerad med bibehållen rustik interiör. Terrass med sommarkök om 15 m2 och fin utsikt över hustaken i Gamla sta'n. Mycket charm och atmosfär till lågt pris.

Närområde

Allmänt
Lanciano, belägen i provinsen Chieti, Abruzzo, Italien. Denna gamla stad, bara några få kilometer från Adriatiska havet och i hjärtat av det kommersiella sydöstra hörnet av Abruzzo, är rik på konst, historia och sev'rdheter för besökaren och med en speciell religiös destination med sitt berömda eukaristiska mirakel. Lanciano har 24 000 invånare.
Närservice
15 min. körtid till stranden.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Lanciano, Chieti
Abruzzo

Pris:
138 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
75 m2
Ref.nr
CLAPCS253

Dela

Till toppen