Renoverat välskött Townhouse beläget i historiska delen av Palmoli

Renoverat välskött Townhouse beläget i den historiska stadskärnan i Palmoli i provinsen Chieti, Abruzzo, precis bakom det medeltida slottet och parken. Huset har totalrenoverats . Fördelat på tre våningar, består lägenheten av bottenvåningen: Entré och hall med en trappa til andra våningen. På andra våningen finns ett kök med öppen spis, grovkök och balkong, samt ett rymligt vardagsrum med öppen spis. På andra våningen finns tre sovrum och ett badrum. Från balkongen kan du njuta av den vackra kuperade landskapet i över 180° vinkel och överblicka Adriatiska havet. Huset har en vinkällare och en stor vind. Kontakta oss för att köpa hus i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea
80 m2 + 20 m2
Rumsbeskrivning
Fördelat på tre våningar, består lägenheten av bottenvåningen: Entré och hall med en trappa til andra våningen. På andra våningen finns ett kök med öppen spis, grovkök och balkong, samt ett rymligt vardagsrum med öppen spis. På andra våningen finns tre sovrum och ett badrum. Från balkongen kan du njuta av den vackra kuperade landskapet i över 180° vinkel och överblicka Adriatiska havet. Huset har en vinkällare och en stor vind.
Kök
Mindre kök.
Badrum
Ett badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 3 plan
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass F
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Renoverat välskött Townhouse beläget i den historiska stadskärnan i Palmoli i provinsen Chieti, Abruzzo, precis bakom det medeltida slottet och parken. Huset har totalrenoverats . Fördelat på tre våningar, består lägenheten av bottenvåningen: Entré och hall med en trappa til andra våningen. På andra våningen finns ett kök med öppen spis, grovkök och balkong, samt ett rymligt vardagsrum med öppen spis. På andra våningen finns tre sovrum och ett badrum. Från balkongen kan du njuta av den vackra kuperade landskapet i över 180° vinkel och överblicka Adriatiska havet. Huset har en vinkällare och en stor vind.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 50 m2
Typ: Byggnadsyta
Vatten/avlopp
Kommunlat vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Palmoli är en kommun och stad i provinsen Chieti i regionen Abruzzo. Två känad byggnader i Palmoli är: Slottet (markisens palats) från 1100-talet, av vilken det idag existerar bastionen och ett lågt cylindrisk torn. Kyrkan Madonna del Carmine från 1500-talet, med barockinteriör, intressanta målningar och statyer.
Kommunikation
Vasto och stranden: 25 km.
Pescara flygplats: 108 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Palmoli, Chieti
Abruzzo

Pris:
75 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
80 m2
Biarea:
20 m2
Tomtarea:
50 m2
Ref.nr
CCHALA510

Dela

Till toppen