Nybyggda lägenheter 3:or vid havet i San Vito Chietino

Nybyggda lägenheter 3:or vid havet i San Vito Chietino i provinsen Chieti, Abruzzo. I 2-planshus med terrass eller trädgård. Beläget i en vacker strandresort med gångavstånd till en av de finaste stränderna i Abruzzo. Boareor om ca 70 m2. Lägenheterna har följande layout: Entré, vardagsrum med öppen planlösning till kök att installera, två sovrum och ett badrum. Varje lägenhet har en trädgård om cirka 70 m2 eller en stor terrass. De flesta lägenheter har havsutsikt. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
70 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheterna har följande layout: Entré, vardagsrum med öppen planlösning till kök att installera, två sovrum och ett badrum. Varje lägenhet har en trädgård om cirka 70 m2 eller en stor terrass.
Kök
Kök att installera.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
1/2 av 2, hiss finns ej
Allmänt
Nybyggda lägenheter 3:or vid havet i San Vito Chietino i provinsen Chieti, Abruzzo. I 2-planshus med terrass eller trädgård. Beläget i en vacker strandresort med gångavstånd till en av de finaste stränderna i Abruzzo. Boareor om ca 70 m2. Lägenheterna har följande layout: Entré, vardagsrum med öppen planlösning till kök att installera, två sovrum och ett badrum. Varje lägenhet har en trädgård om cirka 70 m2 eller en stor terrass. De flesta lägenheter har havsutsikt.

Byggnad

Byggnadstyp
2-planshus
Byggnadsår
2016
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Den första omnämnandet av San Vito Chietino är vid tidpunkten för den romerska republiken. Romarna var först att använda hamnen för att hantera sin maritima kommersiell trafik med Orienten. Hamnen övergavs gradvis medan livet i den lilla byn flyttades inåt landet till en befäst by, som av hänsyn till säkerheten försågs med ett slott, idag ruiner som fortfarande går att beskåda. Dokument har hittats som benämner att slottet var under kontroll av San Giovanni in Venere munkar.

Romarna var först att använda hamnen för att hantera sina maritima kommersiell trafik med Orienten imperiet, men senare på dagen har de omprövat platsen omvandla byn i en viktig och strategisk fristad för sina fartyg.

Tiden gick och hamnen gradvis överges medan livet i den lilla byn flyttas inåt landet till en befäst by, som av hänsyn till säkerheten försågs med ett slott, som ruiner kan fortfarande ses i dag en gång i stan. Dokument hittade rapporter slottet för att vara under kontroll av San Giovanni in Venere munkar.

Idag är San Vito Chietino en charmig stad av "Riviera Frentana" och en viktig turistort i Abruzzo. San Vito Chietino är belägen på en stenig kulle som sträcker sig ner till havet. San Vito Chietino erbjuder en 180 ° graders utsikt över Adriatiska havet. San Vito Chietino gränser inkludera den lilla byn Sant'Apollinare, en av de vackraste byarna i provinsen Chieti.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

San Vito Chietino
Abruzzo

Pris:
100 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
70 m2
Ref.nr
CCHALA335

Dela

Till toppen