Townhouse i Pacentro - en av de vackraste städerna i Italien

Vackert Townhouse beläget i Pacentro, listad som en av de vackraste italienska historiska städer. Detta hus är på 3 plan. Belägen inom 2 minuters promenad från Pacentro historiska torg. På tre nivåer och har en privat trädgård med en andra ingång, som skulle kunna användas för att göra en utbyggnad eller terrass. Kök och ett litet badrum på bottenvåningen, ett sovrum och ett badrum på andra våningen ett andra sovrum på vinden. En källare är tillgänglig från bottenbjälklaget genom en lucka. Huset behöver renoveras till viss del med bl.a. nytt kök. Detta hus ligger i den senast byggda delen av Pacentro. Pacentro ligger på kullarna som vetter mot Majellabergen och precis ovanför Valle Peligna, mycket nära motorvägen A25 och skidorten Roccaraso. Kontakta oss för att köpa hus att i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 till 4 sovrum
Boarea
100 m2
Rumsbeskrivning
På tre nivåer och har en privat trädgård med en andra ingång, som skulle kunna användas för att göra en utbyggnad eller. terrass. Kök och ett litet badrum på bottenvåningen, ett sovrum och ett badrum på andra våningen ett andra sovrum på vinden. En källare är tillgänglig från bottenbjälklaget genom en lucka. Huset behöver renoveras till viss del med bl.a. nytt kök.
Kök
Kök med matplats.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 3 plan
Uppvärmning
Pellets och gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten
Fasad: Stenfasad
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Vackert Townhouse beläget i Pacentro, listad som en av de vackraste italienska historiska städer. Detta hus är på 3 plan. Belägen inom 2 minuters promenad från Pacentro historiska torg. På tre nivåer och har en privat trädgård med en andra ingång, som skulle kunna användas för att göra en utbyggnad eller. terrass. Kök och ett litet badrum på bottenvåningen, ett sovrum och ett badrum på andra våningen ett andra sovrum på vinden. En källare är tillgänglig från bottenbjälklaget genom en lucka. Huset behöver renoveras till viss del med bl.a. nytt kök. Detta hus ligger i den senast byggda delen av Pacentro. Pacentro ligger på kullarna som vetter mot Majellabergen och precis ovanför Valle Peligna, mycket nära motorvägen A25 och skidorten Roccaraso.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 100 m2
Typ: Byggnadsyta och innergård
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Pacentro är en kommun i provinsen L'Aquila i regionen Abruzzo. Med en välbevarad historisk medeltida by som ligger i den centrala delen av Italien, få kilometer från staden Sulmona och cirka 170 km öster om Rom Den historiska delen av Pacentro är en av de vackraste i Abruzzo (listad bland de 100 vackraste stadsdelarna i Italien), nästan oförändrad i århundraden, med sin labyrint av smala gränder, ändlösa trappor, valvpassager och nischer med fresker.
Kommunikation
73 km till Pescara flygplats.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Pacentro
Abruzzo

Pris:
55 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
100 m2
Tomtarea:
100 m2
Ref.nr
CCHALA446

Dela

Till toppen