Traditionellt delvis renoverat stenhus med trädgård vid Rapino

Traditionellt delvis renoverat stenhus med trädgård nedsänkt i naturen i Maiella nationalpark och utanför byn Rapino i Abruzzo. Renoverat år 2013 med bevarade originaldetaljer som är typiska för området som välvda tak, terrakotta golv och träbkjälkar. Huset är på 2 våningar. Bottenvåningen om ca 26 m2 med renovering som måste slutföras. Våningen har fantastiska valv och stenmurar. Övervåningen har kök med öppen spis, ett sovrum, ett badrum och mezzanin om ca 12 m2. Fastigheten har en tomt om ca 700 m2. Bra pris och läge. Kontakta oss för att köpa hus att i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 1 till 2 sovrum
Boarea:
60 m2
Rumsbeskrivning
Huset är på 2 våningar. Bottenvåningen om ca 26 m2 med renovering som måste slutföras. Våningen har fantastiska valv och stenmurar. Övervåningen har kök med öppen spis, ett sovrum, ett badrum och mezzanin om ca 12 m2.
Kök
Kök med öppen spis.
Badrum
Ett badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans lanthus
Uppvärmning
Öppen spis
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts och sten
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Traditionellt delvis renoverat stenhus med trädgård nedsänkt i naturen i Maiella nationalpark och utanför byn Rapino i Abruzzo. Renoverat år 2013 med bevarade originaldetaljer som är typiska för området som välvda tak, terrakotta golv och träbkjälkar. Huset är på 2 våningar. Bottenvåningen om ca 26 m2 med renovering som måste slutföras. Våningen har fantastiska valv och stenmurar. Övervåningen har kök med öppen spis, ett sovrum, ett badrum och mezzanin om ca 12 m2. Fastigheten har en tomt om ca 700 m2.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 700 m2
Typ:
Mark

Vatten/avlopp
Brunn och septiktank.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Rapino är en kommun i provinsen Chieti, i regionen Abruzzo. Rapino har ett mycket gammalt ursprung. Belägen i nationalparken i Maiellabergen på en höjd av 420 meter över havet och med 1 400 invånare.
Kommunikation
Marina di San Vito och stranden: 37 km.
Pescara flygplats: 38 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Rapino, Chieti
Abruzzo

Pris:
65 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
60 m2
Tomtarea:
700 m2
Ref.nr
CCHALA374

Dela

Till toppen