Pietetsfullt renoverat Townhouse med bevarad rustik karaktär

Pietetsfullt renoverat Townhouse med bevarad rustik karaktär i Spoltore, endast 7 km från havet. Vackert Townhouse med fin panoramavy, även mot havet, i den historiska delen av Spoltore. Bottenvåningen består av ett kök och matsal på andra våningen ett sovrum, vardagsrum och ett badrum. Det finns två loft områden, en öppen och den andra av 10 m2 för närvarande används som ett andra sovrum. Djup övre terrass om 8 m2 med panoramavy. Synliga stora trätakbjälkar. Huset är smakfullt inrett och fullt utrustat. Total boarea om ca 75 m2. Bör ses. Kontakta oss för att köpa hus i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 2 till 3 sovrum
Boarea
75 m2
Rumsbeskrivning
Bottenvåningen består av ett kök och matsal på andra våningen ett sovrum, vardagsrum och ett badrum. Det finns två loft områden, en öppen och den andra av 10 m2 för närvarande används som ett andra sovrum. Djup övre terrass om 8 m2 med panoramavy. Synliga stora trätakbjälkar. Huset är smakfullt inrett och fullt utrustat.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 3 plan
Uppvärmning
Öppen spis
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Pietetsfullt renoverat Townhouse med bevarad rustik karaktär i Spoltore, endast 7 km från havet. Vackert Townhouse med fin panoramavy, även mot havet, i den historiska delen av Spoltore. Bottenvåningen består av ett kök och matsal på andra våningen ett sovrum, vardagsrum och ett badrum. Det finns två loft områden, en öppen och den andra av 10 m2 för närvarande används som ett andra sovrum. Djup övre terrass om 8 m2 med panoramavy. Förråd om 10 m2 precis nära ytterdörren till huset. Synliga stora trätakbjälkar. Huset är smakfullt inrett och fullt utrustat. Total boarea om ca 75 m2. Bör ses.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 40 m2
Typ: Byggnadsyta
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Spoltore är en kommun och stad i provinsen Pescara i regionen Abruzzo i Italien. Spoltore är en gammal stad med 15,500 invånare och har all form av service. Staden är byggd på en ås och ligger på 185 meter över havet. Spoltore ligger nära den stora kuststaden Pescara med sina sandstränder och den internationella flygplatsen. Den gamla stadskärnan är unik. Den historiska stadskärnan har många konstnärliga kopplingar och det finns flera festivaler som presenterar lokal konst och som äger rum vid olika tider på året.
Kommunikation
Avstånd:

7 km till stranden.
47 km till bergsområde.
5 km till flygplats.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Spoltore, Pescara
Abruzzo

Pris:
115 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
75 m2
Tomtarea:
40 m2
Ref.nr
CCHALA393

Dela

Till toppen