Townhouse i 3 plan med trädgård, stor terrass och härlig utsikt

Townhouse i 3 plan med trädgård, stor terrass och härlig utsikt belägen i byn Giuliopoli, bara 5 minuter. från den berömda staden Villa Santa Maria, 30 minuter. från kusten och 40 minuter. från skidorten Roccaraso. Boarea om ca 140 m2 fördelade på 3 plan. På bottenvåningen: Förråd. På andra våningen med ingång, kök, vardagsrum, matsal och tillgång till terrass. En intern trappa leder till översta våningen med två stora sovrum och ett badrum. Huset är i gott skick och det är bara att flytta in. Det enda som behövs är en ny värmepanna. Kontakta oss för att köpa hus i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 2 sovrum
Boarea
140 m2
Rumsbeskrivning
På bottenvåningen: Förråd. På andra våningen med ingång, kök, vardagsrum, matsal och tillgång till terrass. En intern trappa leder till översta våningen med två stora sovrum och ett badrum. Huset är i gott skick och det är bara att flytta in. Det enda som behövs är en ny värmepanna.
Kök
Mindre kök.
Badrum
Ett badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 3 plan
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts och sten
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Townhouse i 3 plan med trädgård, stor terrass och härlig utsikt belägen i byn Giuliopoli, bara 5 minuter. från den berömda staden Villa Santa Maria, 30 minuter. från kusten och 40 minuter. från skidorten Roccaraso. Boarea om ca 140 m2 fördelade på 3 plan. På bottenvåningen: Förråd. På andra våningen med ingång, kök, vardagsrum, matsal och tillgång till terrass. En intern trappa leder till översta våningen med två stora sovrum och ett badrum. Huset är i gott skick och det är bara att flytta in. Det enda som behövs är en ny värmepanna.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 150 m2
Typ: Liten trädgård och terrass
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Byn Giuliopoli tillhör kommunen Rosello, i provinsen Chieti, i region Abruzzo. Byn Giuliopoli ligger 2,3 km från staden Rosello.
Kommunikation
Stranden: 42 km.
Bergen: 40 km.
Pescara internationella flygplats: 85 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Giuliopoli, Chieti
Abruzzo

Pris:
58 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
140 m2
Tomtarea:
150 m2
Ref.nr
CCHALA450

Dela

Till toppen