Rymligt 2-plans renoverat lanthus med 2 500 m2 och 1 700 olivträd

Rymligt 2-plans renoverat lanthus med 2 500 m2 mark i Picciano, i provinsen Pescara i Abruzzo. Fastigheten ligger i ett fridfullt område i slutet av en väg och inom räckhåll från flygplatsen och vackra städer som Penne. Adriatiska kusten är på 20 minuter bort. På 2 våningar med tre sovrum, två badrum, fullt utrustat kök och stort vardagsrum. Ingår i försäljningen är också ett annex att återställa om ca 32 m2. Trädgården är om ca 800 m och är helt inhägnad, samt mark med cirka 1 700 planterade olivträd. I området ridcenter. I trädgården enklare pool och utomhusjacuzzi. Kontakta oss för att köpa hus i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 till 4 sovrum
Boarea + Biarea
200 m2 + 32 m2
Rumsbeskrivning
På 2 våningar med tre sovrum, två badrum, fullt utrustat kök och stort vardagsrum.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans lanthus med inredd vind
Uppvärmning
Gas och braskamin
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Rymligt 2-plans renoverat lanthus med 2 500 m2 mark i Picciano, i provinsen Pescara i Abruzzo. Fastigheten ligger i ett fridfullt område i slutet av en väg och inom räckhåll från flygplatsen och vackra städer som Penne. Adriatiska kusten är på 20 minuter bort. På 2 våningar med tre sovrum, två badrum, fullt utrustat kök och stort vardagsrum. Ingår i försäljningen är också ett annex att återställa om ca 32 m2. Trädgården är om ca 800 m och är helt inhägnad, samt mark med cirka 1 700 planterade olivträd. I området ridcenter. I trädgården enklare pool och utomhusjacuzzi.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 2500 m2
Typ: Trädgård och mark med olivträd
Tomtbeskrivning
Tomt med olivträd.
Vatten/avlopp
Brunn och septiktank.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Picciano är en by och koomun i provinsen Pescara, i Abruzzoregionen. Dess befolkning var slutet av år 2006 1 398 invånare. Picciano nämns första gången år 1049 när Bernardo Earl Penne, med "Charta Offersionis" erhöll mark och byggmateriel för att kunna bygga ett benediktinerkloster. Detta är den första indikationen på att det fanns en stad som hette Picciano.

Många legender är kända med ursprungsnamnet "Picciano", den mest trovärdiga talar om herdar som var ägnade åt gudinnan Pithia och andra varianter av namnet, som "Piczano" kan dateras tillbaka till tidig medeltid.
Kommunikation
Stranden: 20 km.
Bergen: 54 km.
Pescara flygplats: 23 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Picciano
Abruzzo

Pris:
285 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
200 m2
Biarea:
32 m2
Tomtarea:
2500 m2
Ref.nr
CCHALA399

Dela

Till toppen