Charmigt 2-plans rustikt lanthus, parhus, på landet med stor pool

Charmigt 2-plans rustikt lanthus, parhus, på landet med stor pool utanför Civitella Casanova i provinsen Pescara, Abruzzo. Med två sovrum och en total boarea om ca 105 m2. Tomt om 3 500 m omgiven av öppna fält och natur. Endast 15 min bilresa till medeltida staden Penne och 35 minuter till Pescara flygplats. Fastigheten är ett parhus och en del av en traditionell bondgård. Huset har nyligen renoverats. Sommarkök på täckt terrass med en stor grillplats och Forno, italiensk bakugn. En stor pool och en förtrollande vacker trädgård. Källaren inkluderar: ett badrum, 2 lagerlokaler och en stenugn. Kontakta oss för att köpa hus i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 2 sovrum
Boarea + Biarea
105 m2 + 10 m2
Rumsbeskrivning
Bottenvåningen : Kök med körsbärsträskåp, rymligt vardagsrum med stor öppen spis, badrum med dusch. Övervåningen: Två rymliga sovrum inredda med ursprungliga träbjälkar och trägolv.
Kök
Fullt utrustat kök med matplats.
Badrum
Ett badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans lanthus parhus
Uppvärmning
Gas och braskamin
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Charmigt 2-plans rustikt lanthus, parhus, på landet med stor pool utanför Civitella Casanova i provinsen Pescara, Abruzzo. Med två sovrum och en total boarea om ca 105 m2. Tomt om 3 500 m omgiven av öppna fält och natur. Endast 15 min bilresa till medeltida staden Penne och 35 minuter till Pescara flygplats. Fastigheten är ett parhus och en del av en traditionell bondgård. Huset har nyligen renoverats. Sommarkök på täckt terrass med en stor grillplats och Forno, italiensk bakugn. En stor pool och en förtrollande vacker trädgård. Källaren inkluderar: ett badrum, 2 lagerlokaler och en stenugn.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 3500 m2
Typ: Trädgård, pool och terrasser
Tomtbeskrivning
Stor pool på tomten.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Civitella Casanova är en italiensk stad med 1 950 invånare i provinsen Pescara i Abruzzo och tillhör bergssamhället Vestina. Orten är en del av nationalparken Gran Sasso och Monti della Laga och den regionala Reserve Voltigno och Valle d'Angri, ett regionat område som ingår i nationalparken Gran Sasso. Huvudsakliga inkomster är från jordbruket.
Kommunikation
Endast 15 min bilresa till medeltida staden Penne och 35 minuter till Pescara flygplats.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Civitella Casanova
Abruzzo

Pris:
180 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
105 m2
Biarea:
10 m2
Tomtarea:
3500 m2
Ref.nr
CCHALA284

Dela

Till toppen