Härlig nyrenoverad etagevåning 3:a med terrass och fin utsikt

Härlig nyrenoverad etagevåning 3:a med terrass och fin utsikt i Loreto Aprutino, Abruzzo. Boarea ca 60 m2 och på 2 våningar. Första våningen: vardagsrum med kök och terrass med panoramautsikt över Maiellabergen. Inre trappa leder upp till andra våningen med stort sovrum, ett badrum och en terrass med magisk utsikt. På bottenvåningen finns ett extra rum med nya golv och möjlighet för att kunna bygga ett andra badrum. Lägenheten har totalrenoverats med nya badrum, nya elektricitet och ny VVS, nytt värmesystem.. Loreto är en vacker, klassisk stad på en kulle 20 minuter med bil både från kusten och från Pescara med dess internationella flygplats. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
60 m2
Rumsbeskrivning
Bostaden består av ett entrè plan som via trappa leder upp till andra våningen med en hall, vardagsrum, ett stort kök med matplats, ett sovrum samt ett badrum. Tredje våningen består av tre rymliga dubbelrum varav två har eget badrum; ett av sovrummen har en stor inbyggd garderob och luftkonditionering.
Kök
Mindre kök.
Badrum
Ett badrum.
Fullt utrustat kök.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
2-3 av 3, hiss finns ej
Allmänt
Härlig nyrenoverad etagevåning 3:a med terrass och fin utsikt i Loreto Aprutino, Abruzzo. Boarea ca 60 m2 och på 2 våningar. Första våningen: vardagsrum med kök och terrass med panoramautsikt över Maiellabergen. Inre trappa leder upp till andra våningen med stort sovrum, ett badrum och en terrass med magisk utsikt. På bottenvåningen finns ett extra rum med nya golv och möjlighet för att kunna bygga ett andra badrum. Lägenheten har totalrenoverats med nya badrum, nya elektricitet och ny VVS, nytt värmesystem. Loreto är en vacker, klassisk stad på en kulle 20 minuter med bil både från kusten och från Pescara med dess internationella flygplats.

Gott om parkeringsplatser i närheten och huset har ett centralt läge och precis nedanför kullen 4-stjärniga Castello Chiola Hotel, på en lugn gata 2 minuter från affärer, barer och alla tjänster. Den omgivande landsbygden är ett fantastiskt lapptäcke av olivlundar och vingårdar och Loretoområdet producerar några av de mest kända vinerna och olivoljorna i regionen Abruzzo.

Byggnad

Byggnadstyp
Byhus 3-plan
Uppvärmning
El
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Loreto Aprutino är en livlig och mycket karakteristisk stad omgiven av böljande kullar på bara 20 minuter från kusten och 30 min. från flygplatsen i Pescara. Området är mycket populärt för sin utsökta olivolja.
Kommunikation
24 km till stranden.
23 km till skidort.
19 km till Pescara flygplats.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Lägenhet

Loreto Aprutino
Abruzzo

Pris:
67 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
60 m2
Ref.nr
CCHALA401

Dela

Till toppen