Totalrenoverat Townhouse i Crecchio med stor takterrass

Totalrenoverat Townhouse i Crecchio, Abruzzo. Hus med två balkonger och en stor takterrass med panoramautsikt. Boarea om ca 120 m2. Huset består av på bottenvåningen: Entré, kök, matsal, modernt badrum och tvättstuga. Inre trappor leder till andra våningen med vardagsrum och arbetsrum. På tredje våningen två sovrum med balkong och ett modernt badrum. Huset har nyligen renoverats med luftkonditionering, larmsystem och dubbla isolerglasfönster. Kontakta oss för att köpa hus i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 2 sovrum
Boarea
120 m2
Rumsbeskrivning
Huset består av på bottenvåningen: Entré, kök, matsal, modernt badrum och tvättstuga. Inre trappor leder till andra våningen med vardagsrum och arbetsrum. På tredje våningen två sovrum med balkong och ett modernt badrum. Huset har nyligen renoverats med luftkonditionering, larmsystem och dubbla isolerglasfönster.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 3 plan
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Totalrenoverat Townhouse i Crecchio, Abruzzo. Hus med två balkonger och en stor takterrass med panoramautsikt. Boarea om ca 120 m2. Huset består av på bottenvåningen: Entré, kök, matsal, modernt badrum och tvättstuga. Inre trappor leder till andra våningen med vardagsrum och arbetsrum. På tredje våningen två sovrum med balkong och ett modernt badrum. Huset har nyligen renoverats med luftkonditionering, larmsystem och dubbla isolerglasfönster.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 50 m2
Typ: Byggnadsyta
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Crecchio ligger på en kulle omgiven av olivträd och vingårdar på en höjd av 209 m ö.h. med cirka 3 000 invånare. Orten har all swervice som små butiker, restauranger, barer, banker m.m.
Kommunikation
Adriatiska kusten kan nås på 15 minuter. och Pescara internationella flygplats på 20 minuter.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Crecchio
Abruzzo

Pris:
120 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
120 m2
Tomtarea:
50 m2
Ref.nr
CCHALA408

Dela

Till toppen