Restaurerad 4:a i rustikt byhus i Penne med egen trädgård

Restaurerad 4:a i rustikt byhus i Penne med egen trädgård. Inga kostnader har sparats i den restaurering som genomförts pietetsfullt under 4 år, för att bevara alla traditionella uttryck som välvda tak och valv. Med nyidsnstallerad elvärme och luftkonditionering, nya ellednibgsr och ny VVS. Köket och badrummen är av utmärkt kvalitet. Detta är en vacker lägenhet i ett bra läge nära till alla restauranger och butiker i denna gamla stadsdelen av Penne och den inhägnade trädgården erbjuder total avskildhet. Bör ses! Kontakta oss för att köpa lägenhet i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
4 rum
Boarea
100 m2
Rumsbeskrivning
Väldisponera lägenhet 4:a bestående av: Entré med trappa upp tilll själva lägenheten, hall, vardagsrum med matsal, fullt utrustat kök, tre sovrum, tre ensuite badrum, samt en terrass och tillhörande trädgård.
Kök
Fullt utrustat kök. Modernt kök med matplats.
Badrum
Tre ensuite badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
2 av 3, hiss finns ej
Allmänt
Restaurerad 4:a i rustikt byhus i Penne med egen trädgård. Inga kostnader har sparats i den restaurering som genomförts pietetsfullt under 4 år, för att bevara alla traditionella uttryck som välvda tak och valv. Med nyidsnstallerad elvärme och luftkonditionering, nya ellednibgsr och ny VVS. Köket och badrummen är av utmärkt kvalitet.

Detta är en mycket rymlig och attraktiv lägenhet med mycket karaktär och oväntade, intressanta funktioner. De flesta rummen öppnar upp mot trädgården. Terrassens markiser drivs elektriskt.

Detta är en vacker lägenhet i ett bra läge nära till alla restauranger och butiker i denna gamla stadsdelen av Penne och den inhägnade trädgården erbjuder total avskildhet.

Byggnad

Byggnadstyp
Byhus
Uppvärmning
Direkt El
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Övrigt
Inga kostnader har sparats i den varsamma restaurering som genomförts och samtidigt tillgodoser man kraven på modern komfort..

Detta är en mycket rymlig och attraktiv lägenhet med mycket karaktär och oväntade, intressanta funktioner. De flesta rummen öppnar upp mot trädgården. Trädgårdens markiser drivs elektriskt.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 200 m2
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Penne ligger i den vackra landsbygden halvvägs mellan bergen och havet. Penne är en livlig stad och centrum för en kommun av 12.000 invånare. Med en veckomarknaden och sin egen evenemangskalender under sommarmånaderna, har Penne blivit ett turistmål. Det är 30 km till Pescara och den internationella flygplatsen och det finns en regelbunden busstrafik, så besökare är inte beroende av privata transport. Penne är belägen mitt emellan stränderna vid Adriatiska havet och foten av Apenninerna, så en hel del aktiviteter är tillgängliga i närheten som skidåkning vintertid och vattensporter sommartid nere vid kusten.
Kommunikation
Det finns daglig buss till Rom. Pescara med dess internationella flygplats ligger 30 kilometer bort, eller 45 minuter med bil eller buss.
30 min till stranden i Montesilvano.
30 min till skidort.
30 min till Pescara flygplats.
Närservice
Penne är ett blomstrande samhälle med en väl utbyggd service och aktiviteter året om.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Penne
Abruzzo

Pris:
185 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
100 m2
Tomtarea:
200 m2
Ref.nr
CLAPA451

Dela

Till toppen