Rustikt vackert 2-plans lanthus precis utanför Miglianico, Chieti

Rustikt vackert 2-plans lanthus precis utanför Miglianico i provinsen Chieti, Abruzzo. Härligt friliggande hus som bara 5 minuters bilfärd från Miglianico och 10 minuter. från stranden. Huset består av ett stort och ljust vardagsrum med öppen spis, stort kök med öppen spis, tre sovrum och två badrum. Huset har återställts till en hög standard med material av hög kvalitet. En stor trädgård och en veranda med vedeldad ugn och grill som omger huset. Bara 10 minuters bilresa från stranden och 45 från skidorten Passo Lanciano. Lättillgängligt från Pescara internationella flygplats bara 15 minuter bort. Härlig utsikt över Adriatiska havet och Gran Sasso bergskedjan. Kontakta oss för att köpa hus i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea
130 m2
Rumsbeskrivning
Huset består av ett stort och ljust vardagsrum med öppen spis, stort kök med öppen spis, tre sovrum och två badrum. Huset har återställts till en hög standard med material av hög kvalitet.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans lanthus
Uppvärmning
Öppna spisar
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Rustikt vackert 2-plans lanthus precis utanför Miglianico i provinsen Chieti, Abruzzo. Härligt friliggande hus som bara 5 minuters bilfärd från Miglianico och 10 minuter. från stranden. Huset består av ett stort och ljust vardagsrum med öppen spis, stort kök med öppen spis, tre sovrum och två badrum. Huset har återställts till en hög standard med material av hög kvalitet. En stor trädgård och en veranda med vedeldad ugn och grill som omger huset. Bara 10 minuters bilresa från stranden och 45 från skidorten Passo Lanciano. Lättillgängligt från Pescara internationella flygplats bara 15 minuter bort. Härlig utsikt över Adriatiska havet och Gran Sasso bergskedjan.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1000 m2
Typ: Trädgård och mark
Vatten/avlopp
Brunn och septiktank.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Miglianico är en stad och kommun i provinsen Chieti i regionen Abruzzo. Miglianico ligger vid foten av de italienska Apenninerna.
Kommunikation
Stranden: 10 km.
Bergen 34 km.
Pescara flygplats: 20 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Miglianico
Abruzzo

Pris:
260 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
130 m2
Tomtarea:
1000 m2
Ref.nr
CCHALA402

Dela

Till toppen