Rustikt vackert 2-plans lanthus med stor trädgård

Rustikt vackert 2-plans lanthus med stor trädgård och fantastiska vyer. Ursprungligen byggd i början av 1900 och nu renoverat till modern standard. Huset består av två våningar med en total boarea om ca 110 m2. På bottenvåningen finns ett stort kök med öppen spis och matplats, en hall och ett vardagsrum. En intern trappa leder upp till den övre våningen som består av två sovrum och ett badrum med dusch. Entrén och de flesta rummen har välvda tak. Tillgång till en privat trädgård med olivträd och fruktträd. Restaureringen har utförts till en mycket hög kvalitet och viktiga funktioner är att värmesystemet har renoverats och en ny värmepanna har installerats. Elsystemet har dragits om och moderniserats. Taket innehåller nu nya lager konstruktion men de ursprungliga toskanska plattor har behållits och traditionella material har använts där så varit möjligt. Alla ursprungliga dörrar och fönsterkarmar och jalusier är restaurerade. Helt ombyggt badrum och kök. Città Sant'Angelo är en trevlig liten stad i ett omgivande grönskande landskap med olivträd och vinstockar och orten nära havet. Den livliga staden Pescara ligger bara 20 minuter bort och även Pescara flygplats 20 minuter bort. Bör ses. Kontakta oss för att köpa hus i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 2 sovrum
Boarea + Biarea
110 m2 + 10 m2
Rumsbeskrivning
Huset består av två våningar med en total boarea om ca 110 m2. På bottenvåningen finns ett stort kök med öppen spis och matplats, en hall och ett vardagsrum. En intern trappa leder upp till den övre våningen som består av två sovrum och ett badrum med dusch. Entrén och de flesta rummen har välvda tak.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans lanthus
Byggnadsår
1902
Uppvärmning
Centralvärme
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Rustikt vackert 2-plans lanthus med stor trädgård och fantastiska vyer. Ursprungligen byggd i början av 1900 och nu renoverat till modern standard. Huset består av två våningar med en total boarea om ca 110 m2. På bottenvåningen finns ett stort kök med öppen spis och matplats, en hall och ett vardagsrum. En intern trappa leder upp till den övre våningen som består av två sovrum och ett badrum med dusch. Entrén och de flesta rummen har välvda tak. Tillgång till en privat trädgård med olivträd och fruktträd. Restaureringen har utförts till en mycket hög kvalitet och viktiga funktioner är att värmesystemet har renoverats och en ny värmepanna har installerats. Elsystemet har dragits om och moderniserats. Taket innehåller nu nya lager konstruktion men de ursprungliga toskanska plattor har behållits och traditionella material har använts där så varit möjligt. Alla ursprungliga dörrar och fönsterkarmar och jalusier är restaurerade. Helt ombyggt badrum och kök. Città Sant'Angelo är en trevlig liten stad i ett omgivande grönskande landskap med olivträd och vinstockar och orten nära havet. Den livliga staden Pescara ligger bara 20 minuter bort och även Pescara flygplats 20 minuter bort. Bör ses.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 3000 m2
Typ: Trädgård och mark
Vatten/avlopp
Brunn och septiktank.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Città Sant'Angelo är placerad på en kulle med utsikt över Saline floddal och endast 19 km från Pescara. Bland dess dominerande landmärken är utan tvekan kyrkan St Michael, medan centrum kännetecknas av 1700-tals tegelhus.
Kommunikation
Tio minuters bilresa till havet, stora köpcentrum, outletbutiker och 25 minuter med bil till flygplatsen i Pescara.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Città Sant'Angelo
Abruzzo

Pris:
180 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
110 m2
Biarea:
10 m2
Tomtarea:
3000 m2
Ref.nr
CCHALA412

Dela

Till toppen