En stilfull och vacker villa med stor tomt nära Penne 3 km bort

En stilfull och vacker villa med stor tomt beläget i den fridfulla lilla bergsbyn Santa Vittoria endast 3 kilometer från den historiska l staden Penne. Huset är byggT på tre nivåer och nedre våningen består av ett vardagsrum, ett rymligt kök med öppen plan-lösning, tre sovrum, alla med tillgång till soliga balkonger med magnifik utsikt mot Penne och över den omgivande lands-bygden samt ett stort dubbelbadrum (kan ändras till två separata badrum). Det finns en trappuppgång till ovanvåningen som för närvarande är ett oanvänt utrymme. Det kan dock lätt göras om till ytterligare ett sovrum och det har då egen balkong med härlig utsikt. Källarvåningen består av en separat lägenhet med vardagsrum, kök, ett sovrum samt ett badrum. Här finns även ett dubbelgarage och förråd. Runt huset finns den uppvuxna trädgården och på den odlingsbara tomten har olivträd planterats. Huset ligger ganska avskilt med bara ett grannhus. Det är nära till huvudleden som med bil tar dig på några minuter till den livliga staden Penne där alla tjänster kan hittas. Den adriatiska kusten, den populära semesterorten Pescara och den internationella flygplatsen når man på ca 30 minuter med bil. Det går även buss regelbundet från Penne till Pescara och en daglig tur till Rom. Detta är ett härlig hus i ett område med enastående natur och vi rekommenderar varmt en visning. Ett bra tillfälle för generationsboende, en inneboende eller den större familjen. Vi har bara gott att säga om denna fastigheten, absolut klart för inflyttning. Kontakta oss för att köpa hus i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea
130 m2
Rumsbeskrivning
Huset är byggd på tre nivåer och nedre våningen består av ett vardagsrum, ett rymligt kök med öppen planlösning, tre sovrum, alla med tillgång till soliga balkonger med magnifik utsikt mot Penne och över den omgivande landsbygden samt ett stort dubbelbadrum (kan ändras till två separata badrum). Det finns en trappuppgång till ovanvåningen som för närvarande är ett oanvänt utrymme. Det kan dock lätt göras om till ytterligare ett sovrum och det har då egen balkong med härlig utsikt. Källarvåningen består av en separat lägenhet med vardagsrum, kök, ett sovrum samt ett badrum. Här finns även ett dubbelgarage och förråd.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
3-planshus
Uppvärmning
Braskamin, öppen spis och element
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
En stilfull och vacker villa med stor tomt beläget i den fridfulla lilla bergsbyn Santa Vittoria endast 3 kilometer från den historiska l staden Penne. Huset är byggT på tre nivåer och nedre våningen består av ett vardagsrum, ett rymligt kök med öppen plan-lösning, tre sovrum, alla med tillgång till soliga balkonger med magnifik utsikt mot Penne och över den omgivande lands-bygden samt ett stort dubbelbadrum (kan ändras till två separata badrum). Det finns en trappuppgång till ovanvåningen som för närvarande är ett oanvänt utrymme. Det kan dock lätt göras om till ytterligare ett sovrum och det har då egen balkong med härlig utsikt. Källarvåningen består av en separat lägenhet med vardagsrum, kök, ett sovrum samt ett badrum. Här finns även ett dubbelgarage och förråd. Runt huset finns den uppvuxna trädgården och på den odlingsbara tomten har olivträd planterats. Huset ligger ganska avskilt med bara ett grannhus. Det är nära till huvudleden som med bil tar dig på några minuter till den livliga staden Penne där alla tjänster kan hittas. Den adriatiska kusten, den populära semesterorten Pescara och den internationella flygplatsen når man på ca 30 minuter med bil. Det går även buss regelbundet från Penne till Pescara och en daglig tur till Rom. Detta är ett härlig hus i ett område med enastående natur och vi rekommenderar varmt en visning. Ett bra tillfälle för generationsboende, en inneboende eller den större familjen. Vi har bara gott att säga om denna fastigheten, absolut klart för inflyttning.

Övriga byggnader

För närvarande finns ett avtal angående den odlade marken. Grannen tar hand om denna mark och skördar även olivträden.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 10000 m2
Typ: Trädgård och mark
Vatten/avlopp
Brunn och septiktank.
Servitut etc.
För närvarande finns ett avtal angående den odlade marken. Grannen tar hand om denna mark och skördar även olivträden.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Penne ligger i den vackra landsbygden halvvägs mellan bergen och havet.
Kommunikation
Penne: 3 km.
Stranden: 32 km.
Bergen: 15 km.
Flygplatsen:27 km.
Det finns daglig buss till Rom. Pescara med dess internationella flygplats ligger 30 kilometer bort, ca 45 minuter med bil eller buss.
Närservice
Penne är ett blomstrande samhälle med en väl utbyggd service och aktiviteter året om.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Santa Vittoria, Penne
Abruzzo

Pris:
300 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
130 m2
Tomtarea:
10000 m2
Ref.nr
CCHALA356

Dela

Till toppen