Parhus med trädgård i Caramanico Terme - säljs fullt möblerad

Parhus med trädgård i Caramanico Terme, Abruzzo. Caramanico Terme är belägen i mitten av nationalparken. Nära till all service i den lilla charmiga pittoreska staden. Huset har totalrenoverat. Huset säljs fullt möblerat med restaurerade antika möbler. Huset ligger i ett lugnt område av den lilla staden, men nära till all service. Caramanico är mycket populär för sin skönhet och dess termiska källa. Kontakta oss för att köpa hus i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 1 sovrum
Boarea + Biarea
70 m2 + 10 m2
Rumsbeskrivning
Huset består av:

Bottenvåningen med kök med stor matplats oh med utgång till trädgården, vardagsrum med öppen spis och trappa upp till övervåningen med ett stort sovrum med inbyggda garderober och ett badrum. En stor trädgård med träd på en tomt om ca 300 m2 och utrustad med grill och en ekonomibyggnad som används som förråd.
Kök
Fullt utrustat kök med matplats.
Badrum
Ett badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Parhus 2-plan
Uppvärmning
Öppen spis
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Sten
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Parhus med trädgård i Caramanico Terme, Abruzzo. Caramanico Terme är belägen i mitten av nationalparken. Nära till all service i den lilla charmiga pittoreska staden. Huset har totalrenoverat. Huset säljs fullt möblerat med restaurerade antika möbler. Huset ligger i ett lugnt område av den lilla staden, men nära till all service. Caramanico är mycket populär för sin skönhet och dess termiska källa.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 300 m2
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Caramanico Terme är en kommun och stad i provinsen Pescara i regionen Abruzzo, som ligger nära sammanflödet av Orfento och Ortafloderna, på en kulle mellan Monte Morrone och Majellabergen.

Staden har fått sitt namn från antingen cara, som betyder sten eller från arimannia som var en Lombardisk etablering under senmedeltiden. Sedan tillsattes namnet Terme år 1960 på grund av närvaron av ett spa i närheten.

Staden genomgick en anmärkningsvärd utveckling i 1300 och 1400-talen, under D'Aquino familjen, och under denna period byggdes många viktiga monument i staden.
Kommunikation
Pecara och stranden: 51 km.
Pescara flygplats: 50 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Parhus

Caramanico Terme
Abruzzo

Pris:
130 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
70 m2
Biarea:
10 m2
Tomtarea:
300 m2
Ref.nr
CCHALA173

Dela

Till toppen