2-plansvilla med stor härlig täck terrass i Sant'Eusanio del Sangro

2-plansvilla med stor härlig täck terrass i Sant'Eusanio del Sangro, Abruzzo. Med anlagd trädgård i utkanten av den lilla charmiga staden. Helt beboelig delvis nyrenoverad villa. Tomt om 1 200 m2 med trädgård och med oliv- och fruktträd. Precis bredvid villan finns ett gammalt annex som skulle kunna göras om till ett andra hus, perfekt som gästhus. Fastigheten är belägen 20 km från Lanciano, med cirka 36 000 invånare som har en härligt romerskt historiskt centrum och alla faciliteter en livlig stad kan ge som en veckomarknad restauranger, affärer, sjukhus och skolor. Pescara med den internationella flygplatsen är ca 1 timme bilfärd och stränderna vid Adriatiska havet ca 20 minuters bilfärd. Maiella nationalpark är ca 30 minuters bilfärd. Bra pris för allt ni får. Kontakta oss för att köpa hus i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea
120 m2
Rumsbeskrivning
Villan består av:
Bottenvåningen
Entré och hall, ett stort kök och ett vardagsrum, två badrum, ett av badrummen är mycket stort, kan det vara omvandlas till ett sovrum med eget badrum. En trevlig detalj är den mycket stora täckta terrassen, delvis öppen, som vetter mot trädgården.

Övervåningen
Två sovrum och två stora modern inredda badrum. Nås via en intern trappa.
Kök
Litet kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
Reverserad A/C varmt och kallt
Ventilation
A/C reverserad varmt/kallt
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
2-plansvilla med stor härlig täck terrass i Sant'Eusanio del Sangro, Abruzzo. Med anlagd trädgård i utkanten av den lilla charmiga staden. Helt beboelig delvis nyrenoverad villa. Tomt om 1 200 m2 med trädgård och med oliv- och fruktträd. Precis bredvid villan finns ett gammalt annex som skulle kunna göras om till ett andra hus, perfekt som gästhus. Fastigheten är belägen 20 km från Lanciano, med cirka 36 000 invånare som har en härligt romerskt historiskt centrum och alla faciliteter en livlig stad kan ge som en veckomarknad restauranger, affärer, sjukhus och skolor. Pescara med den internationella flygplatsen är ca 1 timme bilfärd och stränderna vid Adriatiska havet ca 20 minuters bilfärd. Maiella nationalpark är ca 30 minuters bilfärd. Bra pris för allt ni får.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1200 m2
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Sant'Eusanio Sangro är en italiensk stad med 2 500 invånare i provinsen Chieti i regionen Abruzzo.
Kommunikation
Marina di San Vito och stranden: 33 km.
Pescara flygplats: 54 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Sant'Eusanio del Sangro
Abruzzo

Pris:
165 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
120 m2
Tomtarea:
1200 m2
Ref.nr
CCHALA358

Dela

Till toppen