Kärleksfullt restaurerat Townhouse i 3 plan i Rapino

Kärleksfullt restaurerat Townhouse i 3 plan i Rapino, inne i nationalparken i Abruzzo, Italien. Belägen i den historiska stadskärnan, nära till all service som butiker, bar, pizzeria, bank och barnlekplats. Huset totalrenoverats under år 2012, med bevarade ursprungliga detaljer som välvda tegeltak, stenväggar och träbjälkar. Med en boarea om cirka 60 m2 är på 3 nivåer Bottenvåningen med egen ingång: vardagsrum och ett badrum. Övervåningen med litet kök, ett sovrum och ett badrum, samt ett loft med ett sovrum. Alla möbler är inkluderade i priset. Kontakta oss för att köpa hus i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 2 till 3 sovrum
Boarea
60 m2
Rumsbeskrivning
Med en boarea om cirka 60 m2 på 3 nivåer Bottenvåningen med egen ingång: vardagsrum och ett badrum. Övervåningen med litet kök, ett sovrum och ett badrum, samt ett loft med ett sovrum.

Alla möbler är inkluderade i priset.
Kök
Litet kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 3 plan
Uppvärmning
Öppen spis
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Sten
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Kärleksfullt restaurerat Townhouse i 3 plan i Rapino, inne i nationalparken i Abruzzo, Italien. Belägen i den historiska stadskärnan, nära till all service som butiker, bar, pizzeria, bank och barnlekplats. Huset totalrenoverats under år 2012, med bevarade ursprungliga detaljer som välvda tegeltak, stenväggar och träbjälkar. Med en boarea om cirka 60 m2 är på 3 nivåer Bottenvåningen med egen ingång: vardagsrum och ett badrum. Övervåningen med litet kök, ett sovrum och ett badrum, samt ett loft med ett sovrum. Alla möbler är inkluderade i priset.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 30 m2
Typ: Byggnadsyta
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Rapino är en kommun i provinsen Chieti, i regionen Abruzzo. Rapino har ett mycket gammalt ursprung. Belägen i nationalparken i Maiellabergen på en höjd av 420 meter över havet och med 1 400 invånare.
Kommunikation
Marina di San Vito och stranden: 37 km.
Pescara flygplats: 38 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Rapino, Chieti
Abruzzo

Pris:
65 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
60 m2
Tomtarea:
30 m2
Ref.nr
CCHALA376

Dela

Till toppen