Helrenoverad lägenhet rymlig 3:a i den historiska stadskärnan

Helrenoverad lägenhet rymlig 3:a på översta våningen av två i ett Townhouse belägen i den historiska stadskärnan i Tocco Da Casauria med 2 500 invånare. En liten stad med all service: Barer, restauranger, sjukhus, livsmedelsbutiker, shopping, skola, bank och postkontor. På översta våningen i ett parhus. Genom en privat ingång leder en trappa upp till andra våningen bestående av: Entré, kök, vardagsrum med tillgång till en Juliettebalkong, matsal, sovrum med plats för dubbelsäng och badrum med dusch. Matsalen skulle lätt kunna användas som ett andra sovrum. Hela huset har nya fönsterkarmar och fönsterluckor. Fönstren är dubbel isolerglas. Golven är i marmor. Badrummet har en ny stor dusch, toalett, bidé och handfat. Köket har nytt kylskåp, diskmaskin, spis och ugn, alla köksskåp är utbytta, tvättmaskin och mikrovågsugn. Tocco Da Casauria ligger precis i mitten av de tre nationalparkerna i Abruzzo med sjöar, skidåkning, termalbad och allahanda utomhusaktiviteter. 40 minuters bilresa till Pescara och stränderna vid Adriatiska havet. Bra pris och läge. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
70 m2
Rumsbeskrivning
Genom en privat ingång leder en trappa upp till andra våningen bestående av: Entré, kök, vardagsrum med tillgång till en Juliettebalkong, matsal, sovrum med plats för dubbelsäng och badrum med dusch. Matsalen skulle lätt kunna användas som ett andra sovrum. Hela huset har nya fönsterkarmar och fönsterluckor. Fönstren är dubbel isolerglas. Golven är i marmor. Badrummet har en ny stor dusch, toalett, bidé och handfat. Köket har nytt kylskåp, diskmaskin, spis och ugn, alla köksskåp är utbytta, tvättmaskin och mikrovågsugn.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum med dusch.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
2 av 2, hiss finns ej
Allmänt
Helrenoverad lägenhet rymlig 3:a på översta våningen av två i ett Townhouse belägen i den historiska stadskärnan i Tocco Da Casauria med 2 500 invånare. En liten stad med all service: Barer, restauranger, sjukhus, livsmedelsbutiker, shopping, skola, bank och postkontor. På översta våningen i ett parhus. Genom en privat ingång leder en trappa upp till andra våningen bestående av: Entré, kök, vardagsrum med tillgång till en Juliettebalkong, matsal, sovrum med plats för dubbelsäng och badrum med dusch. Matsalen skulle lätt kunna användas som ett andra sovrum. Hela huset har nya fönsterkarmar och fönsterluckor. Fönstren är dubbel isolerglas. Golven är i marmor. Badrummet har en ny stor dusch, toalett, bidé och handfat. Köket har nytt kylskåp, diskmaskin, spis och ugn, alla köksskåp är utbytta, tvättmaskin och mikrovågsugn. Tocco Da Casauria ligger precis i mitten av de tre nationalparkerna i Abruzzo med sjöar, skidåkning, termalbad och allahanda utomhusaktiviteter. 40 minuters bilresa till Pescara och stränderna vid Adriatiska havet. Bra pris och läge.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 2 plan
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Komunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Tocco Da Casauria är en italiensk kommun och by med 2 824 invånare i provinsen Pescara i regionen Abruzzo. Byn ligger på en kulle i dalen av Pescara floden, ca 40 km från provinshuvudstaden Pescara, längs vägen som leder till Rom, strax före Gorges i Popoli. Byn har sitt ursprung tillbaka i det romerska riket.

Staden är den perfekta platsen för naturälskare och perfekt för mountainbike, vandring och skidåkning (skidbackarna är mindre än 30 minuter bort).
Kommunikation
5 minuter till motorvägen som går mellan Pescara - Rom. Till Rom tar det ca 1,5 timmar med bil.
30 minuter till den Adriatiska kusten.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Tocco Da Casauria
Abruzzo

Pris:
74 900 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
70 m2
Ref.nr
CCHALA370

Dela

Till toppen