Etagelägenhet 3:a i Penne, Abruzzo till ett fantastiskt pris

Etagelägenhet 3:a i Penne, Abruzzo till ett fantastiskt pris. Lägenheten ligger på 1:a och 2:a våningen med en privat ingång. Även om det inte har bott någon i lägenheten på några år, är lägenheten väl underhållen och kräver endast renovering av kök och badrum. Alla rum vetter mot söder och med utsikt över en sluttande kullerstensgata och över klostret Colle Romano. Denna lägenhet till salu ligger i den gamla historiska stadskärnan i Penne. Bra pris och bra läge. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
60 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad 3:a bestående av: Entré och hall, vardagsrum och fullt utrustat kök med matplats, två sovrum, och ett badrum, samt ett förråd.
Kök
Fullt utrustat kök med matplats.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
1-2 av 3, hiss finns ej
Allmänt
Etagelägenhet 3:a i Penne, Abruzzo till ett fantastiskt pris. Lägenheten ligger på 1:a och 2:a våningen med en privat ingång. Även om det inte har bott någon i lägenheten på några år, är lägenheten väl underhållen och kräver endast renovering av kök och badrum. Alla rum vetter mot söder och med utsikt över en sluttande kullerstensgata och över klostret Colle Romano. Denna lägenhet till salu ligger i den gamla historiska stadskärnan i Penne. Bra pris och bra läge.

Byggnad

Byggnadstyp
Byhus i 3 plan
Uppvärmning
Gas
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt: På förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Penne ligger i den vackra landsbygden halvvägs mellan bergen och havet. Penne är en livlig stad och centrum för en kommun av 12.000 invånare. Med en veckomarknaden och sin egen evenemangskalender under sommarmånaderna, har Penne blivit ett turistmål. Det är 30 km till Pescara och den internationella flygplatsen och det finns en regelbunden busstrafik, så besökare är inte beroende av privata transport. Penne är belägen mitt emellan stränderna vid Adriatiska havet och foten av Apenninerna, så en hel del aktiviteter är tillgängliga i närheten som skidåkning vintertid och vattensporter sommartid nere vid kusten.
Kommunikation
Det finns daglig buss till Rom. Pescara med dess internationella flygplats ligger 30 kilometer bort, eller 45 minuter med bil eller buss.
30 min till stranden i Montesilvano.
30 min till skidort.
30 min till Pescara flygplats.
Närservice
Penne är ett blomstrande samhälle med en väl utbyggd service och aktiviter året om.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Penne
Abruzzo

Pris:
69 900 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
60 m2
Ref.nr
CCHALA247

Dela

Till toppen