Rustikt Townhouse i 3 plan med anor från början av 1900-talet

Rustikt Townhouse i 3 plan med anor från början av 1900-talet beläget i centrum av den historiska staden Casalincontrada. Perfekt för ett B&B eller som privatbostad. Havsutsikt i fjärran. Huset kräver VVS-, värme- och elinstallationer som behövre uppdateras, men annars bara ytliga arbeten. Restauranger, affärer och banker ligger inom gångavstånd. Casalincontrada ligger i ett kuperat område med vinodlingar och olivlundar på 330 m.ö.h. Nära till nationalparken och 20 minuter till stranden. Den närmsta större staden är Chieti 11 km bort och till flygplatsen i Pescara är det endast 15 minuter med bil. Bra pris och läge. Kontakta oss för att köpa hus i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
200 m2
Rumsbeskrivning
Townhouse i tre plan fördelat på följande sätt: Första våningen består av: Entré och hall, vardagsrum, två sovrum och ett badrum. Andra våningen med kök, stort vardagsrum, två sovrum, badrum med dusch. Stor balkong med panoramautsikt mot Maiella och Gran Sassobergen, samt ett källarplan.
Kök
Ett kök att renovera.
Badrum
Ett badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 3 plan
Uppvärmning
El
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Krypgrund
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Rustikt Townhouse i 3 plan med anor från början av 1900-talet beläget i centrum av den historiska staden Casalincontrada. Perfekt för ett B&B eller som privatbostad. Havsutsikt i fjärran. Huset kräver VVS-, värme- och elinstallationer som behövre uppdateras, men annars bara ytliga arbeten. Restauranger, affärer och banker ligger inom gångavstånd. Casalincontrada ligger i ett kuperat område med vinodlingar och olivlundar på 330 m.ö.h. Nära till nationalparken och 20 minuter till stranden. Den närmsta större staden är Chieti 11 km bort och till flygplatsen i Pescara är det endast 15 minuter med bil.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 80 m2
Typ:
Byggnadsyta

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Casalincontrada är en kommun och stad i provinsen Chieti i regionen Abruzzo i centrala Italien. Staden grundades på 1200-talet av Fredrik II av Hohenstaufen. Sevärdheter inkluderar kyrkan Santo Stefano protomartire (1300-talet, senare renoverat i barockstil), kyrkan Santa Maria delle Grazie (1500-talet) och stadsporten (1300-talet).
Kommunikation
Avstånd:
11 km till Chieti.
35 km till kusten och stränderna.
Närservice
Casalincontrada har en befolkning om cirka 3 000 inånare och har alla nödvändig service.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Casalincontrada
Abruzzo

Pris:
89 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
200 m2
Tomtarea:
80 m2
Ref.nr
CCHALA268

Dela

Till toppen