Nyare 2-plansvilla med panoramavy, trädgård & pool idag som B&B

Nyare 2-plansvilla med panoramavy, trädgård och pool i Montebello di Bertona, Pescaraprovinsen i regionen Abruzzo. Fastigheten ligger i nationalparken Gran Sasso och Monti della Laga på ca 700 m ö.h. med hisnande panoramautsikt över havet i fjärran och bergen. Trädgården är helt inhägnad och har en pool med jacuzzi, rutschbana, gungor i svenskt trä och en vacker stengrill. Huset på 2 våningar och med en vindsvåning. Används för närvarande som ett B & B och platsen är fantastisk. Det är en del av berget Vestino i nationalparken Gran Sasso och Monti della Laga mellan Vestea och Montebello i provinsen Pescara. Berömda "Campo Imperatore" är på 20 minuter och havet är 30 minuter bort med bil. Den välskötta tomten är på ca 1 500 m2 och tillfartsvägen är privat. Huset har slutförts under år 2010. Det finns bra förbindelser med kollektivtrafik. Kontakta oss för att köpa hus i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 5 sovrum
Boarea
270 m2
Rumsbeskrivning
2-plansvilla bestående av: På bottenvåningen finns 2 lägenheter med pentry spis och badrum. Ett vardagsrummet och idag matsal för B&B.
På övervåningen finns 2 lägenheter med pentry och badrum och vindsvåningen har ett kök och ett badrum.
Kök
Ett kök i vindsvåningen.
Pentry
Fyra pentry, ett i vardera lägenhet.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
2010
Uppvärmning
Enskild uppvärmning
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Nyare 2-plansvilla med panoramavy, trädgård och pool i Montebello di Bertona, Pescaraprovinsen i regionen Abruzzo. Fastigheten ligger i nationalparken Gran Sasso och Monti della Laga på ca 700 m ö.h. med hisnande panoramautsikt över havet i fjärran och bergen. Trädgården är helt inhägnad och har en pool med jacuzzi, rutschbana, gungor i svenskt trä och en vacker stengrill. Huset på 2 våningar och med en vindsvåning. Används för närvarande som ett B & B och platsen är fantastisk. Det är en del av berget Vestino i nationalparken Gran Sasso och Monti della Laga mellan Vestea och Montebello i provinsen Pescara. Berömda "Campo Imperatore" är på 20 minuter och havet är 30 minuter bort med bil. Den välskötta tomten är på ca 1 500 m2 och tillfartsvägen är privat. Huset har slutförts under år 2010. Det finns bra förbindelser med kollektivtrafik.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1500 m2
Typ: Trädgård med pool
Vatten/avlopp
Brunn och septiktank.
Servitut etc.
Fastighetsskatt: På förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Montebello di Bertona är en kommun och stad i provinsen Pescara i regionen Abruzzo i Italien. Orten ligger i naturparken "Gran Sasso e Monti della Laga".
Kommunikation
Till stranden: 35 km.
Till Pescara internationella flygplats: 32 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1 familjs friliggande

Montebello di Bertona
Abruzzo

Pris:
189 000 EUR
Antal rum:
7
Boarea:
270 m2
Tomtarea:
1500 m2
Ref.nr
CCHALA304

Dela

Till toppen