Nyrenoverat Townhouse i 2 plan med källare i Spoltore, Abruzzo

Nyrenoverat Townhouse i 2 plan med källare i Spoltore, Abruzzo. Detta vackra hus ligger i den historiska stadskärnan på en kulle i Spoltore endast 10 minuter. från Pescara med dess vita stränder och flygplatsen. Spoltore är en historisk och livlig stad med 17.000 invånare på 220 meter över havet med all service i närheten. Läget är idealiskt för antingen en semesterbostad eller ett permanent uppehållstillstånd som stränderna vid Adriatiska havet är bara några kilometer bort, och så är Pescara med dess internationella flygplats. Den gamla stadskärnan i Spoltore är vacker och känd för många konstnärer som väljer att bo här och för de många utomhusevenemangen som hålls här årligen. Detta är ett bra pris för ett Townhouse av den här storleken. Kontakta oss för att köpa hus i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 2 sovrum
Boarea + Biarea
70 m2 + 30 m2
Rumsbeskrivning
Detta Townhouse består av: Entrédörr som öppnas om mot ett vardagsrum med öppen spis och kök att installera med matsal. En intern trappa leder till övervåningen med två sovrum, ett kaklat badrum och en terrass med havsutsikt. I försäljningen ingår också en källare om ca 30 m2 med välvda tak och möjlighet att skapa mer logi och ett extra badrum.
Kök
Ett kök att installera.
Badrum
Ett badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 2 plan med källare
Uppvärmning
El
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Krypgrund
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten
Fasad: Puts och sten
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Nyrenoverat Townhouse i 2 plan med källare i Spoltore, Abruzzo. Detta vackra hus ligger i den historiska stadskärnan på en kulle i Spoltore endast 10 minuter. från Pescara med dess vita stränder och flygplatsen. Spoltore är en historisk och livlig stad med 17.000 invånare på 220 meter över havet med all service i närheten. Läget är idealiskt för antingen en semesterbostad eller ett permanent uppehållstillstånd som stränderna vid Adriatiska havet är bara några kilometer bort, och så är Pescara med dess internationella flygplats. Den gamla stadskärnan i Spoltore är vacker och känd för många konstnärer som väljer att bo här och för de många utomhusevenemangen som hålls här årligen. Detta är ett bra pris för ett Townhouse av den här storleken.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 45 m2
Typ: Byggnadsyta
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.

Närområde

Allmänt
Spoltore är en kommun och stad i provinsen Pescara i regionen Abruzzo i Italien. Spoltore är en gammal stad med 15,500 invånare och har all form av service. Staden är byggd på en ås och ligger på 185 meter över havet. Spoltore ligger nära den stora kuststaden Pescara med sina sandstränder och den internationella flygplatsen. Den gamla stadskärnan är unik. Den historiska stadskärnan har många konstnärliga kopplingar och det finns flera festivaler som presenterar lokal konst och som äger rum vid olika tider på året.
Kommunikation
Avstånd:

7 km till stranden.
47 km till bergsområde
5 km till flygplats

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Spoltore, Pescara
Abruzzo

Pris:
85 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
70 m2
Biarea:
30 m2
Tomtarea:
45 m2
Ref.nr
CCHALA291

Dela

Till toppen