Charmigt 3-planshus till salu i Caramanico Terme

Charmigt 3-planshus till salu i Caramanico Terme. Husets ägare är en arkitekt som renoverade huset med respekt för stenhusets traditionella karaktär och införde lite modernare stil och smak. Resultatet är en harmoni mellan tradition och modernitet för bekvämt boende. Fastigheten ligger endast 500 meter från en liten stad, 50 minuter med bil från kusten och Pescara flygplats. Kontakta oss för att köpa hus i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i hela Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 2 sovrum
Boarea:
80 m2
Rumsbeskrivning
Huset nås via en vacker stentrappa med sten från Maiellabergen, som tar oss direkt in i vardagsrummet med pentry, bäddsoffa, med ventilerad öppen spis, träplankgolv som hjälper till att ge en charmig miljö. Det öppna köket är utrustat med alla apparater och redskap. På samma våning finns Master bedroom, som har samma stil som vardagsrummet, ett bekvämt badrum med dusch och ett litet förråd.

En trappa i smidesjärn lederupp till det andra sovrummet.

Till huset hör en bekväm källare, tillgänglig från utsidan och används som taverna med stort bord för middagar för flera personer.

Byggnad

Byggnadstyp
Byhus 2-plan med källare
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Sten
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 60 m2
Typ:
Byggnadsyta

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Caramanico Terme är en kommun och stad i provinsen Pescara i regionen Abruzzo, som ligger nära sammanflödet av Orfento och Ortafloderna, på en kulle mellan Monte Morrone och Majellabergen.

Staden har fått sitt namn från antingen cara, som betyder sten eller från arimannia som var en Lombardisk etablering under senmedeltiden. Sedan tillsattes namnet Terme år 1960 på grund av närvaron av ett spa i närheten.

Staden genomgick en anmärkningsvärd utveckling i 1300 och 1400-talen, under D'Aquino familjen, och under denna period byggdes många viktiga monument i staden.
Närservice
Caramanico Terme har restauranger, barer, kaféer, affärer och snabbköp.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Caramanico Terme
Abruzzo

Pris:
80 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
80 m2
Tomtarea:
60 m2
Ref.nr
CCHALA966

Dela

Till toppen