Attraktiv lägenhet 4:a med berg- och havsutsikt i Città Sant'Angelo.

Attraktiv lägenhet 4:a med berg- och havsutsikt i Città Sant'Angelo. Lägenheten består av ett stort vardagsrum, studio/arbetsrum, kök, stora fönster som leder ut till terrassen Två stora sovrum, varav ett sovrum har eget badrum och klädkammare. Från vardagsrummet når man den stora terrassen. Stort garage med förråd. Lägenhetskomplexet är helt inbyggt med tillträde från två olika gatunivåer. Lähenheten är idealiskt belägen inom gångavstånd till alla affärer och bekvämligheter. Tio minuters bilresa till havet, stora köpcentrum, outletbutiker och 25 minuter till flygplatsen i Pescara. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
4 rum
Boarea
90 m2
Rumsbeskrivning
Väldisponerad lägenhet 4:a bestående av: Vardagsrum, studio/kontor och kök, två sovrum, varav ett med dressingroom, två badrum och en terrass med vidsträckt utsikt
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
3 av 3, hiss finns ej
Allmänt
Lägenhetskomplexet är helt inbyggt med tillträde från två olika gatunivåer.

Till lägenheten finns ett stort garage med förråd.

Möbler kan köpas till om man så önskar

Byggnad

Byggnadstyp
3-planshus
Byggnadsår
2013
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.

Närområde

Allmänt
Città Sant'Angelo är placerad på en kulle med utsikt över Saline floddal och endast 19 km från Pescara. Bland dess dominerande landmärken är utan tvekan kyrkan St Michael, medan centrum kännetecknas av 1700-tals tegelhus.
Kommunikation
Lägenhetskomplexet är beläget inom gångavstånd till alla affärer och bekvämligheter. Tio minuters bilresa till havet, stora köpcentrum, outletbutiker och 25 minuter med bil till flygplatsen i Pescara.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Città Sant'Angelo
Abruzzo

Pris:
139 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
90 m2
Ref.nr
CLACN485

Dela

Till toppen