Enastående Townhouse till salu med fantastiskt utsikt över nationalparken.

Enastående Townhouse till salu med fantastiskt utsikt över nationalparken. Charmigt boende med vackra omgivningar. Kontakta oss för att köpa hus i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 4 sovrum
Boarea:
140 m2
Rumsbeskrivning
Townhouse i 2-plan bestående av hall, vardagsrum kök, fyra sovrum och 2 badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 2 plan
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Kalksten och tegel
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts och sten
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Anversa degli Abruzzi är en vacker by som ligger ovanför floden Saggitario och dess dalgång. Förutom den vackra utsikten över ravinen har byn en fantastisk bakgrund av de omgivande bergen. Byn klassificeras som en av de "vackraste byarna i Italien".

Byn sprider ut sig högt över Saggitariofloden. På toppen av byn finns ruinerna av en normandiskt slott som går tillbaka till 1100-talet, men som förstörda av jordbävningen år 1706. Många av byggnaderna byggdes under perioden 1600 -1800-talet, då Anversa degli Abruzzi var en rik stad på grund av uppfödning av får. Rika invånare spenderade pengar på att försköna sina hus och uthuggna stenreliefer kan ses när man går genom byn.

Kyrkan Santa Maria delle Grazi har en intressant kalkstenportal som är den enda i sitt slag i regionen Abruzzo. Inuti 1500-talskyrkan finns en kopia av Anversa-triptyken där originalet tyvärr stals år 1981.

San Marcello-kyrkan från 1100-talet har en underbar gotisk portal utskulpterad med olika växter och varelser och det finns också en botanisk trädgård att besöka i byn. Från den botaniska trädgården kan du följa en promenad genom ravinen och beundra det vackra robusta landskapet på nära håll.
Kommunikation
Stranden: 82 km.
Bergen: 45 km.
Pescara flygplats: 79 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Anversa degli Abruzzi
Abruzzo

Pris:
100 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
140 m2
Ref.nr
CCHALA779

Dela

Till toppen