Rustik 2-plans lantvilla med 4 000 m2 mark med olivträd 1 km från Civitella Casa

Rustik 2-plans lantvilla med 4 000 m2 mark med olivträd 1 km från Civitella Casanova. Belägen endast 1 km från Civitella Casanova som erbjuder all service, som bageri, affärer, barer, restaurang, snabbköp, bank, postkontor. Boarae om 120 m2. är redo att flytta in. Taket är nytt. Värmesystemet är med gas. Tomten är helt inhägnad med tillgång via en järnport. Marken har flera olivträd Den livliga staden Penne med ett komplett utbud av bekvämligheter ligger bara 15 kilometer bort och Pescara med sin internationella flygplats ligger 45 minuters bilresa bort. Detta vackra område är porten till Gran Sasso nationalpark och Penne sjö med sitt fågelreservat är endast en kort bilresa bort. Kontakta oss för att köpa hus i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 2 till 4 sovrum
Boarea:
120 m2
Rumsbeskrivning
Huset har eb boarea om 120 m2 och består av följande:
Entré och hall, vardagsrum med öppen spis, fullt utrustat kök, två rymliga sovrum, arbetsrum, förrådsrum och två badrum.
Badrum
Två badrum.
Kök
Enklare lantkök.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans lanthus
Uppvärmning
El
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
2-plans lanthus i Civitella Casanova, i provinsen Pescara i Abruzzo. Lanthus i 2 plan bestående av hall, vardagsrum, matplats, fullt utrustat kök, 2 sovrum och 1 badrum. Uthus och förråd. Mark.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 4 000 m2
Typ:
Trädgård och mark

Tomtbeskrivning
Mark.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt: på förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Civitella Casanova är en italiensk stad i inlandet med 1 950 invånare i provinsen Pescara i Abruzzo och orten tillhör bergssamhället Vestina. Listad inom nationalparken Gran Sasso och Monti della Laga, samt och Regional Reserve Voltigno och Valle d'Angri, en regional reserv som ingår i nationalparken. Orten baserar sin ekonomi främst på jordbruk.

Civitella Casanova anses vara arrosticinins hemort och som bevis för detta finns de första licenserna bevarade i stadshuset för försäljning av arrosticini från år 1819. Civitella definieras som "landet som uppfann arrosticinin".
Kommunikation
36 km till stranden.
38 km till skidort.
70 km till Pescara flygplats.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Civitella Casanova
Abruzzo

Pris:
95 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
120 m2
Tomtarea:
4 000 m2
Ref.nr
CCHALA757

Dela

Till toppen