Townhouse med trädgård i Villamagna i provinsen Chieti

Townhouse med trädgård i Villamagna i provinsen Chieti i Abruzzo. Ett ovanligt tillfälle med egen trädgård i ett historiskt centrum. Perfekt läge på bara 15 minuter från havet, 40 minuter från skidort och 40 minuter till Roccamorice, ett kännt klättringsområde. På två våningar och bara att flytta in. På bottenvåningen vardagsrum och kök att installera, med tillgång till trädgården. En trappa leder upp till övervåningen med två sovrum. Ett med eget badrum och terrass, samt ett stort badrum med jacuzzi. Villamagna erbjuder alla slags service som affärer, bank, postkontor och restauranger. Det är en härlig ort omgiven av vingårdar. Kontakta oss för att köpa hus i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i hela Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 2 sovrum
Boarea:
100 m2
Rumsbeskrivning
På två våningar och bara att flytta in. På bottenvåningen vardagsrum och kök att installera, med tillgång till trädgården. En trappa leder upp till övervåningen med två sovrum. Ett med eget badrum och terrass, samt ett stort badrum med jacuzzi.
Kök
Kök att installera.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 2 plan
Uppvärmning
Gas
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Stenfasad
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Townhouse med trädgård i Villamagna i provinsen Chieti i Abruzzo. Ett ovanligt tillfälle med egen trädgård i ett historiskt centrum. Perfekt läge på bara 15 minuter från havet, 40 minuter från skidort och 40 minuter till Roccamorice, ett kännt klättringsområde. På två våningar och bara att flytta in. På bottenvåningen vardagsrum och kök att installera, med tillgång till trädgården. En trappa leder upp till övervåningen med två sovrum. Ett med eget badrum och terrass, samt ett stort badrum med jacuzzi. Villamagna erbjuder alla slags service som affärer, bank, postkontor och restauranger. Det är en härlig ort omgiven av vingårdar.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 100 m2
Typ:
Liten trädgård och terrass

Tomtbeskrivning
Privat liten trädgård med terrass.
Vatten/avlopp
Kommunlat vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Villamagna ligger vid dalen av floden Foro och har fått sitt namn från en gammal romersk bosättning. I själva verket betyder ortsnamnet på latinska villa gård, medan magna betyder stor.
Kommunikation
14 km till stranden.
30 km till skidort.
40 km till Roccamorice med klättring.
24 km till Pescara flygplats.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Villamagna, Chieti
Abruzzo

Pris:
110 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
100 m2
Tomtarea:
100 m2
Ref.nr
CCHALA429

Dela

Till toppen