Townhouse centralt i Bomba perfekt för B&B-verksamhet

Townhouse centralt i Bomba i efterfrågad provinsen Chieti i Abruzzo. I 3 plan och med hela fem sovrum och med två terrasser. Huset ligger på huvudgatan i den karakteristiska staden Bomba, med utsikt över sjön. Huset har alla traditionella funktioner som valvtak, gamla vackra stengolv, träfönster och de tre badrummen är nyinredda. Huset är i bra skick, men behöver lite kosmetiskt arbete, värmesystemet fungerar, men bör uppdateras. Centralvärmen måste bytas med ny gas- eller elektrisk panna. Huset skulle vara idealiskt för B&B-verksamhet. Kontakta oss för att köpa hus i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 5 sovrum
Boarea:
200 m2
Rumsbeskrivning
På första våningen finns en stor hall separerad från köket med en skiljevägg som lätt kan tas bort för att ge ett stort kök matsal, badrum, det finns också ett vardagsrum med tillgång till en mycket stor terrass med fantastisk utsikt till Maiellabergen och sjön. Marmortrappen leder till andra våningen med tre sovrum och ett badrum, på tredje våningen två sovrum, badrum och terrass.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 3 plan
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Townhouse centralt i Bomba i efterfrågad provinsen Chieti i Abruzzo. I 3 plan och med hela fem sovrum och med två terrasser. Huset ligger på huvudgatan i den karakteristiska staden Bomba, med utsikt över sjön. Huset har alla traditionella funktioner som valvtak, gamla vackra stengolv, träfönster och de tre badrummen är nyinredda. Huset är i bra skick, men behöver lite kosmetiskt arbete, värmesystemet fungerar, men bör uppdateras. Centralvärmen måste bytas med ny gas- eller elektrisk panna. Huset skulle vara idealiskt för B&B-verksamhet.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 100 m2
Typ:
Byggnadsyta

Tomtbeskrivning
Byggnadsyta, ingen trädgård.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Bomba är en trevlig liten stad i ett grönskande landskap av skog och berg. Tillgång till Adriatiska havet och dess sandstränder är bara en 40 minuters bilresa bort på en mycket bra väg. Endast 45 min. till skidort.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Bomba, Chieti
Abruzzo

Pris:
100 000 EUR
Antal rum:
7
Boarea:
200 m2
Tomtarea:
100 m2
Ref.nr
CCHALA717

Dela

Till toppen