Nyligen helrenoverat Townhouse i 3 plan i centrum av Bomba

Nyligen helrenoverat Townhouse i 3 plan i centrum av historiska delen av staden Bomba i den efterfrågade provinsen Chieti i Abruzzo. Boarea om 150 m2. Alla fönster har dubbel isolerglas och träram och huset har återställts med mycket högkvalitativa material. Huset kommer att säljas inrett. Gångavstånd till alla affärer och barer 25 minuter med bil till stranden. Under sommarsäsongen finns en gemensam pool. Kontakta oss för att köpa hus i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 3 sovrum
Boarea:
150 m2
Rumsbeskrivning
På bottenvåningen finns ett stort rum med två fönster som kan användas som taverna. På andra våningen finns kök, matsal, vardagsrum med öppen spis, tvättrum och den moderna trätrappan leder till tredje våningen med tre sovrum och ett badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 3 plan
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Nyligen helrenoverat Townhouse i 3 plan i centrum av historiska delen av staden Bomba i den efterfrågade provinsen Chieti i Abruzzo. Boarea om 150 m2. Alla fönster har dubbel isolerglas och träram och huset har återställts med mycket högkvalitativa material. Huset kommer att säljas inrett. Gångavstånd till alla affärer och barer 25 minuter med bil till stranden. Under sommarsäsongen finns en gemensam pool.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 65 m2
Typ:
Byggnadsyta

Tomtbeskrivning
Byggnadsyta, ingen trädgård.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Bomba är en trevlig liten stad i ett grönskande landskap av skog och berg. Tillgång till Adriatiska havet och dess sandstränder är bara en 40 minuters bilresa bort på en mycket bra väg. Endast 45 min. till skidort.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Bomba, Chieti
Abruzzo

Pris:
149 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
150 m2
Tomtarea:
65 m2
Ref.nr
CCHALA716

Dela

Till toppen