Vackert stenhus i den vackra lilla staden Bomba i provinsen Chieti

Vackert stenhus i den vackra lilla staden Bomba i efterfrågade provinsen Chieti i Abruzzo, med sitt karakteristiska medeltida historiska centrum. Huset har nyligen restaurerats med behållna ursprungliga detaljer. Med nytt el och vatten/avloppssystem. Två soliga terrasser på 15 och 20 m2 med fantastisk utsikt över floden Sangro och Maiella. Boara om ca. 80 m2 och biarea om ca 30 m2. Två ingångar: En ingång i köket och den andra ingången via vardagsrummet. Fastigheten har en stor källare för förvaring. Taket har ventilerade träbjälkar och mycket bra isolering och dubbel isolerglasfönster. Bomba är en liten lugn stad med alla faciliteter ca. 25 minuters bilfärd till stranden, på sommaren öppen för allmän pool och snackbar. Det finns två stormarknader, postkontor, kontantuttagsautomat, två barer, grönsaksaffär, slaktare m.m. Kontakta oss för att köpa hus i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 1 till 2 sovrum
Boarea + Biarea
80 m2 + 30 m2
Rumsbeskrivning
Huset består av följande: Vardagsrum, matsal, stort kök, badrum med dusch, terrass om 15 m2 och trädgård på bottenvåningen.
Den inre trappan leder upp till första våningen med stort sovrum, liten toalett och stor terrass om 20 m2.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 2 plan
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Sten
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Vackert stenhus i den vackra lilla staden Bomba i efterfrågadd provinsen Chieti i Abruzzo, med sitt karakteristiska medeltida historiska centrum. Huset har nyligen restaurerats med behållna ursprungliga detaljer. Med nytt el och vatten/avloppssystem. Två soliga terrasser på 15 och 20 m2 med fantastisk utsikt över floden Sangro och Maiella. Boara om ca. 80 m2 och biarea om ca 30 m2. Två ingångar: En ingång i köket och den andra ingången via vardagsrummet. Fastigheten har en stor källare för förvaring. Taket har ventilerade träbjälkar och mycket bra isolering och dubbel isolerglasfönster. Bomba är en liten lugn stad med alla faciliteter ca. 25 minuters bilfärd till stranden, på sommaren öppen för allmän pool och snackbar. Det finns två stormarknader, postkontor, kontantuttagsautomat, två barer, grönsaksaffär, slaktare m.m.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 100 m2
Typ:
Byggnadsyta och liten trädgård

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Bomba är en trevlig liten stad i ett grönskande landskap av skog och berg. Tillgång till Adriatiska havet och dess sandstränder är bara en 40 minuters bilresa bort på en mycket bra väg. Endast 45 min. till skidort.
Kommunikation
Cirka 25 minuters bilfärd till stranden, 45-50 min till skidorterna och 55 minuter till flygplatsen i Pescara.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Bomba, Chieti
Abruzzo

Pris:
129 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
80 m2
Biarea:
30 m2
Tomtarea:
100 m2
Ref.nr
CCHALA714

Dela

Till toppen