Svenskägt parhus med trädgård i vacker gammal stad, Collecorvino

Svenskägt parhus med trädgård i en vacker liten gammal stad, Collecorvino, endast 15 minuter från sandstränderna vid Adriatiska kusten. Fastigheten innehåller en härlig trädgård om ca. 150 m2 och byggnaden innehåller två lägenheter med egna ingångar. Ena lägenheten om 50 m2 har matsal, litet kök, badrum, förråd och ett sovrum. På takterrassen finns två små förråd. Går man över trädgården finns en andra lägenhet om ca. 40 m2 med ett sovrum med plats dubbelsäng, ett badrum och en liten intern uteplats med glastak. Vatten, gas och avlopp är anslutet till det kommunala nätet. Huset ligger i ett lugnt historiskt centrum av den lilla staden och med gångavstånd till bageri, barer, stormarknad. Pescara flygplats ligger bara 25 minuters bilresa bort. Kontakta oss för att köpa hus i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 2 sovrum
Boarea + Biarea
90 m2 + 10 m2
Rumsbeskrivning
Byggnaden innehåller två lägenheter med egna ingångar. Ena lägenheten om 50 m2 har matsal, litet kök, badrum, förråd och ett sovrum. På takterrassen finns två små förråd. Går man över trädgården finns en andra lägenhet om ca. 40 m2 med ett sovrum med plats dubbelsäng, ett badrum och en liten intern uteplats med glastak.
Kök
Litet kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Parhus 2-plan
Uppvärmning
Gas
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts och sten
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Svenskägt parhus med trädgård i en liten gammal vacker stad, Collecorvino, endast 15 minuter från sandstränderna vid Adriatiska kusten. Fastigheten innehåller en härlig trädgård om ca. 150 m2 och byggnaden innehåller två lägenheter med egna ingångar. Ena lägenheten om 50 m2 har matsal, litet kök, badrum, förråd och ett sovrum. På takterrassen finns två små förråd. Går man över trädgården finns en andra lägenhet om ca. 40 m2 med ett sovrum med plats dubbelsäng, ett badrum och en liten intern uteplats med glastak. Vatten, gas och avlopp är anslutet till det kommunala nätet. Huset ligger i ett lugnt historiskt centrum av den lilla staden och med gångavstånd till bageri, barer, stormarknad. Pescara flygplats ligger bara 25 minuters bilresa bort.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 200 m2
Typ:
Liten trädgård och terrass

Tomtbeskrivning
Fin trädgård med terrass om ca 150 m2.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Collecorvino omnämns för första gången år 853 före Kristi födelse med namnet res Corbini (= egendom Corbin, från namnet på dess ägare Lombard). Collecorvino fusionerades år 1071 till länet Loreto, som grundades det året. Under år 1168 hade slottet och orten Collecorvino över 500 invånare och var ett starkt fäste för Giozzellino, greve av Loreto. Efteråt fanns ett antal lordre som Matthew d'Atri, den Aquinas och slutligen d'Avalos.
Kommunikation
Till stranden: 25 km.
Till bergen med skidåkning och vandring: 25 km.
Till Pescara internationella flygplats: 15 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Collecorvino
Abruzzo

Pris:
119 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
90 m2
Biarea:
10 m2
Tomtarea:
200 m2
Ref.nr
CCHALA649

Dela

Till toppen