KRAFTIGT PRISSÄNKT FÖR SNABB AFFÄR -Helrenoverat Townhouse i vackra Villa Petto

KRAFTIGT PRISSÄNKT FÖR SNABB AFFÄR - Helrenoverat vackert karakteristiskt Townhouse i Villa Petto, i provinsen Teramo, Abruzzo, som är en del av ett gammalt slott. Huset består av på nedervåningen av ett stort rum i öppen planlösning. Övervåningen består av ett stort sovrum med utsikt mot Corno Grande. Hela huset har renoverats. Ett nytt kök är installerat och även ett badrum med dusch. Huset är nyligen möblerat med nya möbler och nya köksmaskiner. Med terrass. Även en vinkällare finns. Endast 25 km från Roseto Degli och Giulianovas vackra sandstränder. Nära till affärer och restauranger, samt till skidbackar. Mycket vänliga bybor i byn.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
55 m2
Rumsbeskrivning
Huset består av på nedervåningen av ett stort rum i öppen planlösning med vardagsrum, som har två bäddsoffor, ett nyinrett kök och ett nyinrett badrum med dusch. Övervåningen består av ett stort sovrum med utsikt mot Corno Grande och venetiansk balkong med Romeo & Julietfönster.

Hela huset har renoverats. Ett nytt kök är installerat och även ett badrum med dusch. Huset är nyligen möblerat med nya möbler och nya köksmaskiner. Även en vinkällare finns. Med terrass.
Kök
Fullt utrustat mindre kök.
Badrum
Ett badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 3 plan med källrplan
Uppvärmning
El
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Helrenoverat vackert karakteristiskt Townhouse i Villa Petto, i provinsen Teramo, Abruzzo, som är en del av ett gammalt slott. Huset består av på nedervåningen av ett stort rum i öppen planlösning. Övervåningen består av ett stort sovrum med utsikt mot Corno Grande. Hela huset har renoverats. Ett nytt kök är installerat och även ett badrum med dusch. Huset är nyligen möblerat med nya möbler och nya köksmaskiner. Med terrass. Även en vinkällare finns. Endast 25 km från Roseto Degli och Giulianovas vackra sandstränder. Nära till affärer och restauranger, samt till skidbackar. Mycket vänliga bybor i byn.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 20 m2
Typ:
Byggnadsyta

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Villa Petto är en by i kommnen Colledara i provinsen Teramo i Arbuzzo. Belägen 450 m ö.h. vid foten av Colle Cicembro, längs floden Mavone. Dess ursprung är byn Saracen och förmodligen från första halvan av 800-talet, när orten var känd som Castel del Chest. Mellan de gamla husen kan man fortfarande se resterna av en gamla "gafio", bevis på forntida lombardisk byggtekni. Kyrkan St Lucia är byggd på ruinerna av slottets vallar han har utsikt över byn. Det är mäktiga väggar troligen går tillbaka till 1300- och 1400-talet.
Kommunikation
Stranden i Roseto degli Abruzzi: 45 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Villa Petto
Abruzzo

Pris:
34 900 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
55 m2
Tomtarea:
20 m2
Ref.nr
CCHIPH254

Dela

Till toppen