Nybyggd villa i 2 plan med takterrass vid Vasto nära hav och strand

Nybyggd villa i 2 plan med takterrass vid Vasto, i provinsen Chieti i Abruzzo. Nära havet och stranden med fin havsutsikt. Boarea om 80 m2. Huset består av: Entré, vardagsrum, kök, två sovrum, ett badrum, tvättstuga, en balkong och en takterrass med fin havsutsikt. Aldrig bebott och byggd med högsta finish. Några få meter från havet och strand med småsten. Stranden nås via en liten stig. Cirka 4 000 meter mark med utsikt över havet och inhägnad nås från huset via en privat stig cirka 30 meter från huset. Marken går att köpa till för 300 000 Euro eller tillsammans med huset för 630 000 Euro. Tomten levereras med en tank om 9 m3 för bevattning växter, gräsmatta och trädgård på sommaren. Tomten har en stor pergola för skugga precis framför havet, med ett skjul för att lagra stolar och solstolar och ett litet badrum med extern dusch. Kontakta oss för att köpa hus att i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
80 m2
Rumsbeskrivning
Boarea om 80 m2. Huset består av: Entré, vardagsrum, kök, två sovrum, ett badrum, tvättstuga, en balkong och en takterrass med fin havsutsikt. Aldrig bebott och byggd med högsta finish.
Kök
Kök att installera.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla med takterrass
Byggnadsår
2015
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Tegel
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Nybyggd villa i 2 plan med takterrass vid Vasto, i provinsen Chieti i Abruzzo. Nära havet och stranden med fin havsutsikt. Boarea om 80 m2. Huset består av: Entré, vardagsrum, kök, två sovrum, ett badrum, tvättstuga, en balkong och en takterrass med fin havsutsikt. Aldrig bebott och byggd med högsta finish. Några få meter från havet och strand med småsten. Stranden nås via en liten stig. Cirka 4000 meter mark med utsikt över havet och inhägnad nås från huset via en privat stig cirka 30 meter från huset. Marken går att köpa till för 300 000 Euro eller tillsammans med huset för 630 000 Euro. Tomten levereras med en tank om 9 m3 för bevattning växter, gräsmatta och trädgård på sommaren. Tomten har en stor pergola för skugga precis framför havet, med ett skjul för att lagra stolar och solstolar och ett litet badrum med extern dusch.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 50 m2
Typ:
Byggnadsyta

Tomtbeskrivning
Möjligt köpa till tomt om 4 000 m2 för 300 000 Euro. Tillsammans 630 000 Euro.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Vasto är en en forntida Adriatisk stad som ligger på en kulle som sluttar mot kusten och erbjuder en fantastisk utsikt. Vasto erbjuder en rikedom av konst och arkitektur, en fantastisk kust med den berömda klippiga udden Punta d'Erce (eller Aderci), vackra sträckor av gyllene sand eller småsten och kristallklart vatten. På restaurangerna serveras äkta mat och viner som kommer från inlandet inklusive den internationellt kända "brodetto vastese". På sommaren hålls många kulturella evenemang och Vasto Marina blir en livlig sommarstad.

Staden är indelad i två huvudområden: Vasto stad och Vasto Marina. Vasto stad är belägen på en kulle ca. 150 m över havet. Från panoramautsiktpunkten öster om stadens centrum ser man Vasto Marina och den berömda halvmåneformade viken i Adriatiska havet. Vasto är en romersk stad och det finns mer än 40 000 invånare i kommunen.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Vasto, Chieti
Abruzzo

Pris:
360 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
80 m2
Tomtarea:
50 m2
Ref.nr
CCHALA474

Dela

Till toppen