Vindsvåning 3:a till mycket bra pris belägen i vackert stenhus

Vindsvåning 3:a till mycket bra pris belägen i vackert stenhus i den historiska stadskärnan i Corropoli, Abruzzo, centrala Italien. Med en total golvarea om ca 90 m2 består denna lägenhet av: Entré, vardagsrum med mindre fullt utrustat kök, två sovrum, ett badrum och en terrass som har stängts med fönster. Belägen i en vacker historisk byggnad med en känd restaurang på bottenvåningen och framför en trevlig piazza. Corropoli en medeltida stad med ca 5 500 invånare och ligger på 7 km från den vackra Adriatiska kusten med vita fria allmänna breda och milsvida sandstränder. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
90 m2
Rumsbeskrivning
Denna lägenhet består av: Entré, vardagsrum med mindre fullt utrustat kök, två sovrum, ett badrum och en terrass som har stängts med fönster.
Kök
Mindre fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
3 av 3, hiss finns ej
Allmänt
Vindsvåning 3:a till mycket bra pris belägen i vackert stenhus i den historiska stadskärnan i Corropoli, Abruzzo, centrala Italien. Med en total golvarea om ca 90 m2 består denna lägenhet av: Entré, vardagsrum med mindre fullt utrustat kök, två sovrum, ett badrum och en terrass som har stängts med fönster. Belägen i en vacker historisk byggnad med en känd restaurang på bottenvåningen och framför en trevlig piazza. Corropoli en medeltida stad med ca 5 500 invånare och ligger på 7 km från den vackra Adriatiska kusten med vita fria allmänna breda och milsvida sandstränder.

Byggnad

Byggnadstyp
Byhus 3-plan med källare
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas

Närområde

Allmänt
Corropoli är en stad och kommun i Teramoprovinsen i regionen Abruzzo i östra Italien. Under de senaste åren har staden haft en befolkning på ca fem tusen personer. Kommunen har cirka 1 300 familjer och 1 500 hushåll. Corropoli har fått sitt namn från ordet "Ripoli", en gammal neolitiska bosättning i närheten. Dessa ruiner upptäcktes av Concezio Rosa, en läkare från Corropoli, år 1871.
Kommunikation
Till stranden 10 km.
Till bergen och skidåkning ca 55 km
Till Pescara internationella flygplats 65 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Corropoli
Abruzzo

Pris:
98 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
90 m2
Ref.nr
CCHALA243

Dela

Till toppen