Charmigt fristående lanthus i utkanten av Loreto Aprutino - bra pris

Charmigt fristående hus med 2000 m2 tomt i utkanten av Loreto Aprutino. Huset är på två plan, på bottenvåningen finns: garage, kök med original öppen spis och 2 vinkällare, alla rummen här används just nu som förråd, men de kan återställas och omvandlas i beboeligt skick som t ex separat lägenhet eller utöka den totala boarean med en innertrappa som leder upp till övervåningen i huset. På övre våningen finns: hall, stort kök med öppen spis, vardagsrum, två sovrum och två badrum. Loreto Aprutino är en typisk mindre italiensk småstad med all service. Bra pris. Kontakta oss för att köpa hus i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 2 sovrum
Boarea
86 m2
Rumsbeskrivning
Huset är på två plan, på bottenvåningen finns: Garage, kök med original öppen spis och 2 vinkällare, alla rummen här används just nu som förråd, men de kan återställas och omvandlas i beboeligt skick som t ex separat lägenhet eller utöka den totala boarean med en innertrappa som leder upp till övervåningen i huset. På övre våningen finns: Hall, stort kök med öppen spis, vardagsrum, två sovrum och två badrum.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
1-planshus med källare
Uppvärmning
El
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Charmigt fristående hus med 2000 m2 tomt i utkanten av Loreto Aprutino. Huset är på två plan, på bottenvåningen finns: garage, kök med original öppen spis och 2 vinkällare, alla rummen här används just nu som förråd, men de kan återställas och omvandlas i beboeligt skick som t ex separat lägenhet eller utöka den totala boarean med en innertrappa som leder upp till övervåningen i huset. På övre våningen finns: hall, stort kök med öppen spis, vardagsrum, två sovrum och två badrum. Loreto Aprutino är en typisk mindre italiensk småstad med all service.

Övriga byggnader

Garage.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 2000 m2
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Loreto Aprutino är en livlig och mycket karakteristisk stad omgiven av böljande kullar på bara 20 minuter från kusten och 30 min. från flygplatsen i Pescara. Området är mycket populärt för sin utsökta olivolja.
Kommunikation
20 min till stranden.
30 min till skidort.
30 min till Pescara flygplats.
Närservice
I Loreto Aprutino finns mataffär, restauranger, kafé, bageri m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Loreto Aprutino
Abruzzo

Pris:
98 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
86 m2
Tomtarea:
2000 m2
Ref.nr
CCHALA114

Dela

Till toppen