Stor och rymliga gård vid Poggio Morello

Här finns möjlighet att återställas denna stora och rymliga gård beläget på landsbygden, på en höjd nära den lilla byn Poggio Morello (Teramo). Det vackra huset ligger ensligt och är byggt av tegel och sten. Innergården är 22 x 10 meter. Fastigheten kan säljas med omgivande mark om ca 10 000m2 och möjligheten finns att köpa ytterligare mark med olivlundar, vingårdar och åkermark upp till 10 ha. Geografiskt ligger gården ca 9 km från havet, 28 km från staden Teramo, 55 km från Pescara, 12 km från motorvägen A14 (Alba Adriatica-Val Vibrata). Potentialen för denna fastighet är oändlig och representerar inte bara skönheten i en egendomen, typiskt byggt av sten och tegel utan även det strategiska läget. Kontakta oss för att köpa hus i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 5 sovrum
Boarea:
300 m2
Rumsbeskrivning
Bottenvåningen, f d gamla stallet, har ett rymligt och ljust vardagsrum med öppen planlösning (81 m2) med öppen spis och kök. På övervåningen (ca 110 m2), som nås via en spiraltrappa i eller från utvändig tegeltrappa finns fyra sovrum, varav ett extra stort sovrum med öppen spis och terrass på 55 m2. Huset har en graciös torn, en veranda om ca 25 m2, ett f d stall om 26 m2, 2 extra rum om ca 8 m2 vardera. Bredvid huset finns 2 uthus på 25 m2 resp. 65 m2.
Kök
Äldre inrett kök.
Badrum
Badrum för renovering.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans stenhus
Uppvärmning
El
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts och sten
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 10 000 m2
Typ:
Mark, trädgård och terrasser

Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Poggio Morello är en liten stad i provinsen Teramo och upptar toppen av en kulle placeras nära älvdalen Salinello, 184 meter över havet och cirka tio kilometer från den adriatiska kusten. Autonom administrativ enhet tills början av artonhundratalet, under det "franska årtiondet" (1806-1815), som en del av den stora omnumreringen driveb av Napoleons i kungariket Neapel, var Poggio Morello införlivad med staden Sant'Omero.
Kommunikation
10 km till Adriatiska havet.
68 km till skidort.
28 km till Pescara flygplats.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Poggio Morello
Abruzzo

Pris:
230 000 EUR
Antal rum:
7
Boarea:
300 m2
Tomtarea:
10 000 m2
Ref.nr
CCHALA011

Dela

Till toppen