Charmigt byhus i historiska delen av Tocco Da Casauria

Charmigt och karakteristiskt byhus i den historiska delen av Tocco Da Casauria, stad med alla service som bank, post, skolor, barer, restauranger. Beläget vid gränsen av nationalparken Mariellabergen och ger detta område ett mycket milt klimat. Huset är på två våningar: bottenvåningen med kök, öppen spis och välvt tegeltak, samt ett öppet uthrymm. Första våningen med tre rum och ett badrum. Alla rum har vackra välvda tegeltak. Totalt skulle det vara möjligt att få ut en boarea om cirka 150 m2. Fastigheten har en liten trädgård om ca 30 m2. Ett projekt för restaurering har redan utarbetats av säljaren. Huset är byggt av stenblock och gammal tegel och restaureringen blir huvudsakligen kosmetisk. Det finns en tomt med tillstånd att bygga som ligger nära huset och kan köpas till för 20 000 Euro. Bra pris. Kontakta oss för att köpa hus i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 2 till 3 sovrum
Boarea
150 m2
Rumsbeskrivning
Huset är på två våningar: bottenvåningen med kök, öppen spis och välvt tegeltak, samt ett öppet uthrymm. Första våningen med tre rum och ett badrum. Alla rum har vackra välvda tegeltak. Totalt skulle det vara möjligt att få ut en boarea om cirka 150 m2.
Kök
Kök att installera.
Badrum
Badrum att renovera.

Byggnad

Byggnadstyp
Byhus 2-plan
Uppvärmning
Enskild uppvärmning
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts och sten
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Charmigt och karakteristiskt byhus i den historiska delen av Tocco Da Casauria, stad med alla service som bank, post, skolor, barer, restauranger. Beläget vid gränsen av nationalparken Mariellabergen och ger detta område ett mycket milt klimat. Huset är på två våningar: bottenvåningen med kök, öppen spis och välvt tegeltak, samt ett öppet uthrymm. Första våningen med tre rum och ett badrum. Alla rum har vackra välvda tegeltak. Totalt skulle det vara möjligt att få ut en boarea om cirka 150 m2. Fastigheten har en liten trädgård om ca 30 m2. Ett projekt för restaurering har redan utarbetats av säljaren. Huset är byggt av stenblock och gammal tegel och restaureringen blir huvudsakligen kosmetisk. Det finns en tomt med tillstånd att bygga som ligger nära huset och kan köpas till för 20 000 Euro.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 120 m2
Typ: Byggnadsyta och mindre trädgård
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Vi har lokala totalentreprenörer och byggare på plats, med erfarenhet av att renovera äldre historiska byggnader. De kan hjälpa er att renovera och ge er ett första estimat av vad en renovering skulle kosta.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Tocco Da Casauria är en italiensk kommun och by med 2 824 invånare i provinsen Pescara i regionen Abruzzo. Byn ligger på en kulle i dalen av Pescara floden, ca 40 km från provinshuvudstaden Pescara, längs vägen som leder till Rom, strax före Gorges i Popoli. Byn har sitt ursprung tillbaka i det romerska riket.

Staden är den perfekta platsen för naturälskare och perfekt för mountainbike, vandring och skidåkning (skidbackarna är mindre än 30 minuter bort).
Kommunikation
5 minuter till motorvägen som går mellan Pescara - Rom. Till Rom tar det ca 1,5 timmar med bil.
30 minuter, 46 km, till den Adriatiska kusten.
41 km till Pescara flygplats.
29 km till bergen.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1 familjs friliggande

Tocco Da Casauria
Abruzzo

Pris:
59 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
150 m2
Tomtarea:
120 m2
Ref.nr
CCHALA159

Dela

Till toppen