2:a med terrass och 50 meter till stranden i Martinsicuro

2:a med terrass nära stranden i Martinsicuro. Består av: vardagsrum, kök, 1 sovrum och badrum. Lägenheten säljes fullt möblerad. Garage till lägenheten. Med A/C. Den härliga sandstranden i Martinsicuro är bara 50 meter bort. Bra pris och läge. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
2 rum
Boarea
45 m2
Rumsbeskrivning
2:a granne med stranden består av: Entré, vardagsrum, fullt utrusdtat kök, ett sovrum, ett helkaklat badrum och en terrass.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
3 av 4, hiss finns
Allmänt
2:a med terrass nära stranden i Martinsicuro. Består av: vardagsrum, kök, 1 sovrum och badrum. Lägenheten säljes fullt möblerad. Garage till lägenheten. Med A/C. Den härliga sandstranden i Martinsicuro är bara 50 meter bort.

Byggnad

Byggnadstyp
4-planshus
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt: På förfrågan.
Samfällighetsavgift: På förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Martinsicuro, en stad med cirka 17 500 inv. Det moderna Martinsicuro Lido är en väletablerad badort, en av de mest populära orterna i Abruzzo, med en stor strand och med finkornig sand.

Martinsicuro ligger på den norra gränsen av Abruzzo, några få km från en viktig hamn, San Benedetto del Tront. Martinsicuro är inte bara betyder sol och nöje, men också historia, kultur och tradition. I närheten finns det massor av städer med konst, gamla stadskärnor rik på historia med bevarade fantastiska monument från olika epoker.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Martinsicuro Lido
Abruzzo

Pris:
99 900 EUR
Antal rum:
2
Boarea:
45 m2
Ref.nr
CCHALA060

Dela

Till toppen