3:a granne med stranden i Montesilvano - utsikt över strand & hav

3:a granne med stranden i Montesilvano, grannorten precis norr om Pescara, som har internationell flygplats. Fin havsutsikt och utsikt över stranden från lägenheten med västerläge. Inglasad balkong. Boarea om 60 m2. Ett fantastiskt pris för denna lägenheten. Skynda att fynda. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
60 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheten består av: Hall, vardagsrum, kök, två sovrum och ett badrum, samt en inglasad balkong med fin havsutsikt och utsikt över stranden.
Kök
Mindre kök.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
4 av 6, hiss finns
Allmänt
3:a granne med stranden i Montesilvano, grannorten precis norr om Pescara, som har internationell flygplats. Fin havsutsikt och utsikt över stranden från lägenheten med västerläge. Inglasad balkong. Boarea om 60 m2. Ett fantastiskt pris för denna lägenheten. Skynda att fynda.

Byggnad

Byggnadstyp
6-planshus
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt: På förfrågan.
Samfällighetsavgiift: På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Montesilvano är en modern strandort. Sandstränder med restauranger, barer och kaféer kantar stranden. En flack strandpromenaden sträcker sig milsvida i varje riktning med en bilfri cykelväg vid havet och utanför. Färsk fisk är tillgänglig dagligen från fiskehamnen (utanför högsäsong) tillsammans med marknader som säljer närproducerad mat och varor av allehanda slag.

Om du vill utforska ytterligare, ta en bil inåt landet till kullarna och sedan de berömda Gran Sassobergen och Majella nationalpark. Spektakulära för deras djurliv, landskap och romersk arkeologi - på vintern är det möjligt att köra upp i bergen och åka skidor inom en timmes resa.
Kommunikation
Pescara flygplats: 10 min.
Stranden: 100 meter.
Affärer och restauranger: Gångavstånd.
Nära buss- och tågstation.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Montesilvano
Abruzzo

Pris:
115 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
60 m2
Ref.nr
CCHALA200

Dela

Till toppen