Nya lägenheter 2:or till salu i Montesilvano

Nya lägenheter till salu i Montesilvano, Abruzzo Italien. I en nyligen färdigbyggd byggnad erbjuder vi lägenheter med stora terrasser och havsutsikt. Lägenhet på 3:e och 4:e våningen. Denna med en boarea om 55 m2. Lägenhet på 4:e våningen plus 10 000 Euro. Gångavstånd till stranden och till all service och kollektivtrafik. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
55 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheten består av: Hall, vardagsrum, kök, ett sovrum och ett badrum, samt en inglasada balkong med fin havsutsikt och utsikt över stranden.
Kök
Kök att installera.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
3/4 av 6, hiss finns
Allmänt
Nya lägenheter till salu i Montesilvano, Abruzzo Italien. I en nyligen färdigbyggd byggnad erbjuder vi lägenheter med stora terrasser och havsutsikt. Lägenhet på 3:e och 4:e våningen. Denna med en boarea om 55 m2. Lägenhet på 4:e våningen plus 10 000 Euro. Gångavstånd till stranden och till all service och kollektivtrafik.

Byggnad

Byggnadstyp
4-planshus
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt: På förfrågan.
Samfällighetsavgiift: På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Montesilvano är en modern strandort. Sandstränder med restauranger, barer och kaféer kantar stranden. En flack strandpromenaden sträcker sig milsvida i varje riktning med en bilfri cykelväg vid havet och utanför. Färsk fisk är tillgänglig dagligen från fiskehamnen (utanför högsäsong) tillsammans med marknader som säljer närproducerad mat och varor av allehanda slag.

Om du vill utforska ytterligare, ta en bil inåt landet till kullarna och sedan de berömda Gran Sassobergen och Majella nationalpark. Spektakulära för deras djurliv, landskap och romersk arkeologi - på vintern är det möjligt att köra upp i bergen och åka skidor inom en timmes resa.
Kommunikation
Pescara flygplats: 10 min.
Stranden: 100 meter.
Affärer och restauranger: Gångavstånd.
Nära buss- och tågstation.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Montesilvano
Abruzzo

Pris:
140 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
55 m2
Ref.nr
CCHALA071

Dela

Till toppen